Recreatie schoonmaak

Dagelijks genieten grote groepen mensen van een gezellig dagje uit. Samen zorgen we ervoor dat zij een blijvende mooie herinnering maken. Die herinnering begint bij recreatie schoonmaak, voor een schone en veilige omgeving, waar jouw bezoekers zich thuis en welkom voelen. Van pretpark tot outlet en theater tot museum. Hago is er op al die plekken, met als doel om positief bij te dragen aan een leuke ervaring.

Recreatie schoonmaak - buiten - veegmachine

Recreatie schoonmaak met beleving

Schoonmaak en hospitality gaan hand in hand. Want schoonmaak is een belevingsvak. Een vak waar we onze medewerkers zorgvuldig in opleiden. Omdat we meer voor jou en jouw bezoekers willen betekenen. Onze ruime ervaring in recreatie schoonmaak heeft ons laten zien wat belangrijk is. Van het grotere plaatje tot de kleinste details. 

Schoonmakers spelen een zichtbare rol in de sfeer van omgevingen. Of het nu gaat om een outlet, museum of recreatiepark. We trainen onze medewerkers om op een andere manier te kijken naar de kwaliteit van schoon. Want uiteindelijk gaat het erom dat we snappen waar jouw bezoeker voor komt: een positieve ervaring.

Niet wij vragen, zij leveren. Maar proactief nadenken en bijsturen waar het beter kan. - Paleis Het Loo

De basis op orde

We verzorgen recreatie schoonmaak in tal van musea, theaters en andere omgevingen waar mensen samen van hun vrije tijd genieten. Die ervaring willen we zo positief mogelijk maken. Schoon moet dus vanzelfsprekend zijn. Dat betekent: nette vloeren, hygiënisch sanitair en lege prullenbakken. Maar ook een representatieve uitstraling, vriendelijke service en goede faciliteiten. Kortom, de basis op orde.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Samen met Hago bezorg je iedere bezoeker een leuke dag. Door tijdig gebreken te constateren, zoals kapotte lampen of structurele vervuiling. Maar ook door bezoekers attent de weg te wijzen. Omdat we weten dat het om veel meer gaat dan schoonmaak alleen. De complete beleving moet kloppen: van kaartjes kopen en in de rij staan tot drinken halen en naar het toilet gaan. Met Hago als partner kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hago is dé schoonmaakpartij bij Designer Outlet Roermond
Het Designer Outlet Center Roermond is met ruim 37.000 m2 en 200 winkels het grootste outlet van Nederland. Het betreft dan ook een omgeving die vraagt om een representatieve, schone en gastvrije uitstraling. Een uitdaging die Hago sinds 1 augustus 2019 aangaat.
Meer over onze samenwerking
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfs-verzamelgebouwen
Contact met Marcel

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en sales manager Marcel Mannheims komt er zo snel mogelijk op terug bij je.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Marcel Mannheims
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

NSJ 2022 (All)
Events, Recreatie, Partnerschap

Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz

In het weekend van 8-10 juli stond Ahoy in het teken van het muzikale spektakel North Sea Jazz. Als vaste schoonmaakleverancier van Ahoy, mochten wij ook nu onze handen uit de mouwen steken
Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz
20220125 Theater De Molenberg 3
Klantverhalen, Partnerschap, Recreatie

Theater de Molenberg & Hago Regionale partners voor nu én later

Theater de Molenberg & Hago Regionale partners voor nu én later
Banner Blog Gastbeleving
Events, Recreatie, Hospitality

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland