Onderwijs schoonmaak

In onderwijs schoonmaak draait uiteindelijk alles om de student. Om dat felbegeerde diploma. Hago weet dat elke onderwijsinstelling andere behoeften heeft. Om die reden richten we ons werk per locatie en niveau op maat in. Hago is klaar om de schoonmaaktaak die er ligt op te pakken, wat jouw uitdagingen ook zijn. En we kijken verder. Met aandacht voor andere taken en thema's, zoals innovatie en duurzaamheid. Maar ook met oog voor dat wat scholen aantrekkelijk houdt voor studenten.

Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Licht

Onderwijs schoonmaak met ervaring

Hago heeft ervaring met elk type onderwijsniveau en -locatie. Van onderwijs schoonmaak voor middelbare scholen tot hoger- en wetenschappelijk onderwijs. Omdat we ons goed inleven en dezelfde taal spreken. We maken vaste kwaliteitsafspraken en houden korte lijnen om schoon te borgen. Vanuit de praktijkervaring stimuleren we medewerkers om mee te denken. Dat is goed voor het ziekteverzuim en creëert betekenisvol werk, maar zorgt ook voor een betere beleving.

Slimme taakintegratie

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijkt Hago hoe we meer facilitaire zaken voor jouw hogeschool of universiteit optimaal kunnen oppakken. Denk aan taakintegratie, zoals cartridges vervangen of koffiebonen bijvullen. Maar ook aan slimme innovaties, waarmee we structurele problemen zoals zwerfvuil tegengaan. Zo leveren we een positieve bijdrage aan jouw reputatie.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Naast schoon en veilig denken we mee over andere thema’s, zoals innovatie, duurzaamheid en reputatie. In theorie kunnen er allemaal mooie plannen liggen, maar de omslag maken naar de praktijk is iets compleet anders. Naast onderwijs schoonmaak willen we steeds meer organiseren, samen met jou. Hago deelt kennis en neemt initiatief. Want we hebben ervaring met deze, soms ingewikkelde, materie.

Trends en ontwikkelingen in het onderwijs
Schoon Maak Je Samen

Het belang van schoon is groot. Welke trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak hebben volgens onderwijsinstellingen de meeste impact?

Maar liefst 53 facilitaire managers van MBO, HBO en WO instellingen hebben deelgenomen aan het onderzoek. Uit de top 3 van belangrijkste ontwikkelingen blijkt dat de schoonmaker centraal staat. Wat gaat de toekomst daarnaast brengen; resultaatgericht schoonmaken of datagestuurd? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Benieuwd naar deze én andere ontwikkelingen?

Download het gratis trendrapport
Hago Trendrapport2022 Mockup2
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor scholen en universiteiten

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
Inspirerend webinar 

Op 8 november inspireert Linda Vermaat, directeur Innofest, met creatieve en innovatieve oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast vertelt Hogeschool Utrecht wat er bij hen speelt op het gebied van Mens & Milieu. Een webinar vol met inspiratie én concrete voorbeelden. Schrijf je nu direct in voor het gratis webinar op 8 november om 11.00 uur.

Inschrijven Bekijk het programma
Schoonmaak Onderwijs Klaslokaal Tafel
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

Het onderwijs verandert continu en daarmee ook het gebruik van onderwijslocaties. We zien nu al dat gebouwen langer open zijn en hun functies veranderen. Steeds meer ligt de nadruk op ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago speelt hier effectief op in. Hoe? Door te weten wat we wanneer moeten schoonmaken in plaats van te vertrouwen op aannames. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met data gedreven schoonmaak richten we ons op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext 42
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen
Onderwijs, Partnerschap, Duurzaam, Mens

De vier tips voor een succesvolle samenwerking

Communicatie is cruciaal in een samenwerking. Maar wat maakt communicatie ‘goed’ ? En hoe kun je de samenwerking en communicatie verbeteren? Dat hebben we gevraagd aan 53 facilitair managers in het onderwijs.
De vier tips voor een succesvolle samenwerking
Hogeschool Utrecht Schoonmaak Afvalkar
Onderwijs, Duurzaam, Mens

Slimmer schoonmaken

Je werk leuker maken hoeft niet altijd moeilijk te zijn; het vraagt vaak vooral om een beetje fantasie en oplossingsgerichtheid.
Slimmer schoonmaken
20220113 Gilde Opleidingen
Onderwijs, Klantverhalen, Partnerschap

Gilde Opleidingen & Hago - partners met ambities

Gilde Opleidingen & Hago - partners met ambities
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland