Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

Onderwijs schoonmaak

In onderwijs schoonmaak draait uiteindelijk alles om de student. Om dat felbegeerde diploma. Hago weet dat elke onderwijsinstelling andere behoeften heeft. Om die reden richten we ons werk per locatie en niveau op maat in. Hago is klaar om de schoonmaaktaak die er ligt op te pakken, wat jouw uitdagingen ook zijn. En we kijken verder. Met aandacht voor andere taken en thema's, zoals innovatie en duurzaamheid. Maar ook met oog voor dat wat scholen aantrekkelijk houdt voor studenten.

Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Licht

Onderwijs schoonmaak met ervaring

Hago heeft ervaring met elk type onderwijsniveau en -locatie. Van onderwijs schoonmaak voor middelbare scholen tot hoger- en wetenschappelijk onderwijs. Omdat we ons goed inleven en dezelfde taal spreken. We maken vaste kwaliteitsafspraken en houden korte lijnen om schoon te borgen. Vanuit de praktijkervaring stimuleren we medewerkers om mee te denken. Dat is goed voor het ziekteverzuim en creëert betekenisvol werk, maar zorgt ook voor een betere beleving.

Slimme taakintegratie

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijkt Hago hoe we meer facilitaire zaken voor jouw hogeschool of universiteit optimaal kunnen oppakken. Denk aan taakintegratie, zoals cartridges vervangen of koffiebonen bijvullen. Maar ook aan slimme innovaties, waarmee we structurele problemen zoals zwerfvuil tegengaan. Zo leveren we een positieve bijdrage aan jouw reputatie.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Naast schoon en veilig denken we mee over andere thema’s, zoals innovatie, duurzaamheid en reputatie. In theorie kunnen er allemaal mooie plannen liggen, maar de omslag maken naar de praktijk is iets compleet anders. Naast onderwijs schoonmaak willen we steeds meer organiseren, samen met jou. Hago deelt kennis en neemt initiatief. Want we hebben ervaring met deze, soms ingewikkelde, materie.

Whitepaper
Slimmer schoonmaken in het onderwijs

Als onderwijsinstelling wil je een inspirerende en levendige werk- en leeromgeving creëren waar leerlingen, studenten en docenten het beste uit zichzelf kunnen halen. Een plek waar groei en ontwikkeling tot stand  komt.

Het onderwijsgebouw speelt daarbij een grote rol. Hoe leerlingen/studenten en docenten het gebouw beleven, heeft grote invloed op hun prestaties. Schoonmaak en hygiëne zijn daar een onderdeel van. En dat gaat veel verder dan ‘technisch schoon’. Waar functionele beleving ophoudt, begint de emotionele beleving.

Whitepaper downloaden
Mockup Whitepaper  - Onderwijs 2
Onze aanpak
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Betrokken Aanpak Betrokken Widget Betrokken
Planmatig Aanpak Planmatig Widget Planmatig
Partnerschap Aanpak Partnerschap Widget Partnerschap
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor scholen en universiteiten

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

Het onderwijs verandert continu en daarmee ook het gebruik van onderwijslocaties. We zien nu al dat gebouwen langer open zijn en hun functies veranderen. Steeds meer ligt de nadruk op ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago speelt hier effectief op in. Hoe? Door te weten wat we wanneer moeten schoonmaken in plaats van te vertrouwen op aannames. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met data gedreven schoonmaak richten we ons op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext 42
Schoonmaak in het onderwijs

Hago Next

Mensen presteren beter in een schone en frisse leeromgeving. Veel zwerfafval, volle prullenbakken of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende problemen in schoolgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we schoonmaak binnen scholen aantrekkelijk en efficiënt. Met de focus op beleving, de ruimte voor nieuwe ideeën en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Ik wil meer weten
Hagonext 26
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

Het Succes Van Uva En Hago In Gesprek Tot Grote Hoogte Reiken
Onderwijs, Partnerschap, Betrokken

Het succes van UvA en Hago: in gesprek tot grote hoogte reiken

Het succes van UvA en Hago: in gesprek tot grote hoogte reiken
20210413 Continuïteit Van Schoon Hengels In Plaats Van Vis
Kantoren, Hago Next, Smart Hygiene

Continuïteit van schoon: hengels in plaats van vis

Continuïteit van schoon: hengels in plaats van vis
Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen
Onderwijs, Kwaliteit, Vooruitstrevend

Zwerfafval op scholen tegengaan met gamification

Zwerfafval op scholen tegengaan met gamification
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland