Kantoor schoonmaak

Eén van Hago’s specialiteiten is kantoor schoonmaak op maat. We zorgen voor alles. Van werkplekken, vergaderzalen en sanitair tot kantines, koffie corners en specialistisch onderhoud. Samen met betrouwbare partners houden we jouw kantoorpand schoon en veilig. En vervullen we ook overige facilitaire behoeften. Altijd op een efficiënte, slimme en duurzame manier en altijd met duidelijke doelen: zorgen voor een fijne en gezonde werkplek voor je werknemers en hun bezoekers. Voor de uitstraling die bijdraagt aan jouw succes.

Kantoorschoonmaak Stofwisser Staand

Kantoor schoonmaak en meer

Uniforme kwaliteit en marktconforme tarieven. Hago is dé partij voor corporate bedrijven op schoonmaakgebied. Wanneer je samen met ons – en onze zusterbedrijven – werkt, doen we meer dan schoonmaken alleen. Zo kunnen jouw medewerkers zich focussen op hun werk en worden ze niet afgeleid door storende randzaken.

Vertrouw op onze expertise

Hago zit al bijna 80 jaar in het vak en heeft enorm veel ervaring in kantoor schoonmaak. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en gekwalificeerd om hun werk naar behoren te doen. Tegenwoordig zie je ons steeds vaker overdag kantoren schoonmaken. Dat is gunstig voor de beleving in een kantooromgeving. Zichtbare schoonmaak creëert meer verbondenheid tussen de schoonmaker en pandgebruiker, waardoor de waardering voor elkaar groeit. Zo bouwen we samen aan duurzaam partnerschap.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Kantoor schoonmaak draait volledig om ontzorgen. Om aan al je behoeften te voldoen, werken we samen met geselecteerde partners. Ieder met een eigen expertise op het gebied van specialistische schoonmaak. Denk aan het reinigen van toetsenborden en beeldschermen, speciale vloerbehandeling of de reiniging van serverruimtes. Uiteraard is jouw contactpersoon bij Hago altijd verantwoordelijk voor het resultaat. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice. Elke keer weer! 

De impact van Hago Next bij Eneco Schiedam
De zichtbaarheid van schoon
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfs-verzamelgebouwen
Contact met Anne

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

20220303 Afbeelding Cygnific
Kantoren, Klantverhalen

Cygnific en Hago geven schoonmaak samen een gezicht

Cygnific en Hago geven schoonmaak samen een gezicht
Bovemij
Kantoren, Vooruitstrevend, Smart Hygiene

Bovemij en Hago Next: aan de start van een innovatieavontuur

Bovemij en Hago Next: aan de start van een innovatieavontuur
Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Partnerschap, Klantverhalen, Kantoren

Visser & Smit Bouw en Hago: Regionale partners in het noorden

Medewerkers van Visser & Smit Bouw vinden het prettig om steeds dezelfde gezichten te zien. Bij deze organisatie staat persoonlijk contact voorop en hechten ze waarde aan gewoon goed schoon.
Visser & Smit Bouw en Hago: Regionale partners in het noorden
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland