Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

Kantoor schoonmaak

Eén van Hago’s specialiteiten is kantoor schoonmaak op maat. We zorgen voor alles. Van werkplekken, vergaderzalen en sanitair tot kantines, koffie corners en specialistisch onderhoud. Samen met betrouwbare partners houden we jouw kantoorpand schoon en veilig. En vervullen we ook overige facilitaire behoeften. Altijd op een efficiënte, slimme en duurzame manier en altijd met duidelijke doelen: zorgen voor een fijne en gezonde werkplek voor je werknemers en hun bezoekers. Voor de uitstraling die bijdraagt aan jouw succes.

Kantoorschoonmaak Stofwisser Staand

Kantoor schoonmaak en meer

Uniforme kwaliteit en marktconforme tarieven. Hago is dé partij voor corporate bedrijven op schoonmaakgebied. Wanneer je samen met ons – en onze zusterbedrijven – werkt, doen we meer dan schoonmaken alleen. Zo kunnen jouw medewerkers zich focussen op hun werk en worden ze niet afgeleid door storende randzaken.

Vertrouw op onze expertise

Hago zit al bijna 80 jaar in het vak en heeft enorm veel ervaring in kantoor schoonmaak. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en gekwalificeerd om hun werk naar behoren te doen. Tegenwoordig zie je ons steeds vaker overdag kantoren schoonmaken. Dat is gunstig voor de beleving in een kantooromgeving. Zichtbare schoonmaak creëert meer verbondenheid tussen de schoonmaker en pandgebruiker, waardoor de waardering voor elkaar groeit. Zo bouwen we samen aan duurzaam partnerschap.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Kantoor schoonmaak draait volledig om ontzorgen. Om aan al je behoeften te voldoen, werken we samen met geselecteerde partners. Ieder met een eigen expertise op het gebied van specialistische schoonmaak. Denk aan het reinigen van toetsenborden en beeldschermen, speciale vloerbehandeling of de reiniging van serverruimtes. Uiteraard is jouw contactpersoon bij Hago altijd verantwoordelijk voor het resultaat. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice. Elke keer weer! 

De impact van Hago Next bij Eneco Schiedam
De zichtbaarheid van schoon
Onze aanpak
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Betrokken Aanpak Betrokken Widget Betrokken
Planmatig Aanpak Planmatig Widget Planmatig
Partnerschap Aanpak Partnerschap Widget Partnerschap
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfs-verzamelgebouwen

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
kantoorschoonmaak

Hago Next

Mensen presteren beter in een schone en frisse werkomgeving. Stoffige vergaderruimtes, vieze vloeren of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende situaties in kantoorgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we kantoorschoonmaak doelgericht en efficiënt. Met de aandacht voor beleving, de focus op kwaliteit en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Ik wil meer weten
Hagonext 26
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

20210413 Continuïteit Van Schoon Hengels In Plaats Van Vis
Kantoren, Hago Next, Smart Hygiene

Continuïteit van schoon: hengels in plaats van vis

Continuïteit van schoon: hengels in plaats van vis
Kantoorschoonmaak Meeting Ruimte Tafels Close
Vooruitstrevend, Betrokken, Planmatig

Ergocoaches en - begeleiders: van vitaal belang

Ergocoaches en - begeleiders: van vitaal belang
Hagonext 35
Vooruitstrevend, Kantoren

Facilitair Management en de deeleconomie

Facilitair Management en de deeleconomie
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland