Industriële schoonmaak

Bij industriële schoonmaak ligt onze focus op hygiënisch en veilig werken. Dat begint bij een planmatige aanpak, omdat we daarmee bijdragen aan de continuïteit van jouw processen. Het is van groot belang dat onze medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Want vaak stel je als industrieel bedrijf hogere eisen en gelden strengere protocollen op de werkvloer. Ook daar zijn we op voorbereid.

Hago Industrie - beweging

Industriële schoonmaak volgens plan

Om industriële omgevingen schoon, hygiënisch en veilig te houden is een strakke routine essentieel. Dagelijks doorlopen onze schoonmakers hetzelfde werkprogramma. Zo borgen we kwaliteit en voorkomen we dat er zaken vergeten worden. Van de toiletten, douches en kantines tot de trappen, gangen en industrieruimtes zelf. Industriële schoonmaak verloopt altijd volgens een strak plan. Meestal gebeurt het werk in de nacht. Dan kan de ochtend erna alles weer opgestart worden. Jouw productie moet namelijk altijd doordraaien.

Veilige mensen, materialen en machines

Hago stelt veiligheid voorop. De veiligheid van onze mensen, materialen en machines. We werken met een VCA-veiligheidscertificaat en jaarlijks NEN-gekeurde machines. Daarnaast conformeren we ons altijd aan jouw voorwaarden. Zijn er looppaden waar we ons aan moeten houden? Dan doen we dat. Hebben we veiligheidsschoenen of -brillen nodig? We dragen ze. En om ervoor te zorgen dat iedereen aan alle richtlijnen voldoet, zijn er leidinggevenden om een oogje in het zeil te houden.

Toolbox meetings

Toolbox meetings zijn maandelijkse overleggen tussen onze leidinggevenden en schoonmakers. Hierin bespreken we wat er is waargenomen op de werkvloer, herhalen we de huisregels met betrekking tot hygiëne en veilig en controleren we of alle werkkasten netjes zijn. Ook komt er een specifiek veiligheidsthema aan bod. Denk aan een calamiteit of incident op locatie. We blijven oefenen, herhalen en toetsen. Omdat we begrijpen hoe belangrijk het voor je is.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Onze schoonmakers zijn de ogen en oren in jouw gebouw. Daar moet je op kunnen vertrouwen. We investeren in eigen opleidingen om medewerkers te trainen in specifieke situaties. Die trainingen zijn heel praktisch. We leren ze de basis van schoon, zoals netjes werken en chemische producten goed opbergen. Maar we besteden ook veel aandacht aan overige zaken. Hoe ze door diverse ruimtes bewegen en jouw processen niet verstoren.

Cleanroom schoonmaak
Reiniging van cleanrooms en labs

Bij cleanroom schoonmaak gaat het erom dat de juiste dingen gebeuren. Op optimale momenten, met minimale verstoring. Die kwaliteit en ervaring brengt Hago.

Vakexpertise, goed opgeleide mensen en geschikte middelen en materialen zijn de onmisbare basis. Wij kijken verder. En willen steeds blijven verbeteren. Om nóg meer in control te zijn. Zo richten we cleanroomreiniging beter en effectiever in. Samen met jou!

Meer over cleanroomreiniging
High Care Bbio Team (2)
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Contact met Maikel

Schoonmaakbedrijf voor fabrieken en industrie

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en sales manager Maikel Brekelmans komt er zo snel mogelijk op terug bij je.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld
Een aantal van onze opdrachtgevers:

Ook interessant:

Specialistenteam Hago
Partnerschap, Kwaliteit, Cleanroomreiniging

Het specialistenteam van Hago

Het specialistenteam van Hago bestaat uit 5 gemotiveerde en ervaren specialisten. De werkzaamheden zijn divers, van schoonmaak en onderhoud van vloeren tot cleanroomoplevering.
Het specialistenteam van Hago
High Care Bbio Samet Closeup
Cleanroomreiniging, Industrie, Vooruitstrevend

Cleanroom schoonmaak verbeteren? Meten is weten!

Cleanroom schoonmaak verbeteren? Meten is weten!
Cleanroom Schoonmaak Industrie
Industrie, Kwaliteit, Cleanroomreiniging

Schoonmaken met extreme precisie in cleanroom

Schoonmaken met extreme precisie in cleanroom
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland