Hospitality schoonmaak

Het verschil in hospitality schoonmaak maak je met een positieve ervaring op aankomstdag. Dan maken grote groepen gasten voor het eerst kennis met hun verblijf. Die indruk moet meteen goed zijn. Is dat niet het geval, dan krijg je klachten. En dat willen we uiteraard voorkomen. Hotel, bungalow of vakantiepark: we maken alles spic en span. Van fris ruikend sanitair tot een mooi opgemaakt bed. De medewerkers van Hago hebben oog voor details.

Hago Winselerhof 22

Schoonmaak hotels en vakantiehuisjes

Onze schoonmaakdiensten voor hotels en vakantiehuisjes zijn efficiënt, grondig én altijd met een glimlach. Samen creëren we een optimale sfeer, zowel in schoon als in gastvrijheid. Want we weten hoe belangrijk het is dat jouw gasten zich verzorgd voelen terwijl ze genieten van hun verblijf. Een schone omgeving is een belangrijk criterium voor een positieve ervaring. Hago neemt je die zorgen graag uit handen.

Hago gedraagt zich proactief en neemt initiatief. Precies wat wij in een partner zoeken. Dit is van directe invloed op de gastbeleving in ons park. - Recreatiepark de Leistert

Housekeeping

Aankomst- en vertrekdagen zijn dé momenten dat de puntjes op de -i moeten staan. Hago helpt je, met onze housekeeping. Bovendien werken we nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat jouw gasten zich op hun gemak voelen. Van een warm welkom tot een vriendelijk tot ziens.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Hygiëne, veilig en schoon zijn de basis voor een optimale gastbeleving. Maar hospitality schoonmaak gaat nog een stapje verder. Dat organiseer je samen en van binnenuit. Daarom willen we graag begrijpen waar het jou écht om gaat. We zijn ons bewust dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Hago doet nooit concessies aan kwaliteit. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste middelen en materialen om jouw organisatie - en jouw gasten - de best mogelijke service te bieden.

De impact van Hago bij recreatiepark de Leistert

Vanaf het voorjaar van 2021 is Hago dé nieuwe vaste partner van de Leistert op het gebied van schoonmaak. In deze video vertelt Angelique Joosten, manager marketing & sales van de Leistert wat de impact hiervan is.

Meer over onze samenwerking
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Contact met Marcel
Schoonmaakbedrijf voor hotels & vakantiehuisjes

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en sales manager Marcel Mannheims komt er zo snel mogelijk op terug bij je.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Marcel Mannheims

Ook interessant:

Banner Blog Gastbeleving
Events, Recreatie, Hospitality

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel
Leistert Fiets (3)
Hospitality, Recreatie

Hoe Hago bijdraagt aan de ultieme gastbeleving op Recreatiepark de Leistert

Hoe Hago bijdraagt aan de ultieme gastbeleving op Recreatiepark de Leistert
20210603 Microsoftteams Image (6)
Recreatie, Events, Hospitality

Gastbeleving: veranderende behoeften vragen om nieuwe oplossingen

Gastbeleving: veranderende behoeften vragen om nieuwe oplossingen
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland