Evenementen schoonmaak

Bij evenementen schoonmaak draait alles om de ontmoeting tussen de artiest en de bezoeker. Om de ervaring en beleving van begin tot eind. Waar het om gaat, is dat jouw bezoekers zich amuseren. Want we willen dat ze hun ervaring achteraf goed beoordelen en later nog eens terugkeren. Hago helpt je daarbij. Samen werken we aan een positief imago van jouw locatie.

Events Schoonmaak Tribune Stofzuigen

Evenementen schoonmaak met beleving

Kenmerkend voor evenementen schoonmaak zijn de hoge pieken. We maken veel schoon in korte periodes, waardoor we op sommige momenten met een groot schoonmaakteam aan het werk zijn. Dat vergt focus, snelheid en flexibiliteit. Maar ook het snappen van de dynamiek en beleving in een hectische omgeving.

Of het nu gaat om schoonmaak voor of tijdens de show: we richten alle acties op het creëren van de juiste beleving. Gedurende het optreden kijken we wat er om ons heen gebeurt, houden we de hygiëne op niveau en staan we bezoekers te woord. En na de show maken we meters, soms tot diep in de nacht. Want alles moet weer schoon voor de volgende dag.

Veiligheid voorop

Naast het voortdurend op- en afschalen is veiligheid bij evenementen schoonmaak ook van belang. Bij grotere evenementenlocaties, waar duizenden bezoekers tegelijkertijd samen zijn, gelden strenge veiligheidsregels. Daar houden we rekening mee, zowel tijdens de schoonmaakpieken als na afloop van het event. Uiteindelijk is een event geslaagd als het hele plaatje klopt. Van een optimale sfeer en beleving tot een schoon en veilig gevoel. Daar dragen wij graag aan bij.

Hago als jouw schoonmaakpartner

Hago maakt van ieder bezoek een feestje. Met een vlekkeloze entree, schone zitplaats en fris sanitair. Door onze jarenlange ervaring in evenementen schoonmaak, bij diverse locaties in Nederland, zijn we gewend om te presteren onder druk. Omdat we weten dat het om veel meer gaat dan schoonmaak alleen. De complete beleving moet kloppen: van kaartjes kopen en in de rij staan tot drinken halen en naar het toilet gaan. Met Hago als partner kom je niet voor verrassingen te staan.

Hago bij Rotterdam Ahoy tijdens het Songfestival
Met ruim 200 miljoen kijkers wereldwijd en 45 landen die live uitzenden is het Eurovision Songfestival in Rotterdam Ahoy een evenement van Champions League niveau te noemen. Een evenement van deze grootte geeft Hago de kans om het verschil te maken. Een gesprek met objectleider Rieshie Kanhai en districtsmanager William Koppers, over hoe partnerschap, flexibiliteit en vakmanschap bijdragen aan een feest waar artiesten en bezoekers zich helemaal kunnen laten gaan.
Meer over onze samenwerking
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Whitepaper

Partnerschap

Heeft jouw organisatie soms ook bergen te verzetten om een hygiënische omgeving te borgen? Zoek je een schoonmaakpartner die ook buiten de geijkte paden durft te denken en handelen om jou en jouw klanten te helpen? Dan is dit document interessant voor jou. Niets is zo sterk als intrinsieke motivatie. Hago daagt je uit om je te laten inspireren door ons verhaal. Met familie verzet je bergen.

Whitepaper Partnerschap
Songfestival Whitepaper
Contact met Marcel
Schoonmaakbedrijf voor grootschalige evenementenlocaties

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en sales manager Marcel Mannheims komt er zo snel mogelijk op terug bij je.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Marcel Mannheims
Een aantal van onze opdrachtgevers

Ook interessant:

Header Blog Cleanroom Sessie Hago
Cleanroomreiniging, Kwaliteit, Events

Cleanroom schoonmaak: Van goed naar optimaal (recap cleanroomevent)

Op 11 oktober verzamelde een selecte groep cleanroomexperts zich bij de High Tech Campus in Eindhoven. Wat is de conclusie van die exclusieve cleanroom sessie? Wat zijn de meeste gemaakte fouten volgens Jans Control? En wat is de meerwaarde van een partnership? Dat én meer kwam aan bod tijdens deze exclusieve cleanroom sessie.
Cleanroom schoonmaak: Van goed naar optimaal (recap cleanroomevent)
NSJ 2022 (All)
Events, Recreatie, Partnerschap

Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz

In het weekend van 8-10 juli stond Ahoy in het teken van het muzikale spektakel North Sea Jazz. Als vaste schoonmaakleverancier van Ahoy, mochten wij ook nu onze handen uit de mouwen steken
Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz
20210514 Songfestival Hago
Events

Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy: ook qua schoonmaak Champions League niveau

Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy: ook qua schoonmaak Champions League niveau
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland