Stem op Schoonmaakteam van het Jaar 2021!

Schoonmaakteam van het Jaar

Lees meer over de teams en wat hen zo'n sterke groep maakt. Teamwork makes the dream work dus kijk gauw wat hun sterke punten zijn en waarom zij jouw stem verdienen. Jouw stem laat je weten in het formulier:
Ik ga akkoord dat Hago gebruikmaakt van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Statement.

Stemmen op meerdere teams worden ongeldig verklaard

Deelnemende teams:

Team Baker & McKenzie

Hago Next Team Baker & McKenzie bestaat uit een team van 6 medewerkers, onder leiding van Khaddouj Kartit (Praktijkcoach) Mory Kourouma Hacer Sener Kremena Boncheva Jennifer Adriko Oumarou Kaba Samira Ajuau Wij zijn bij Baker & McKenzie hét facilitaire gezicht, waarbij wij de zorg dragen aan dé ideale werkomgeving. Onze collega’s heten dagelijks iedereen welkom met een glimlach en geven hospitality-minded vervolg aan de hygiëne en belevingsaspecten bij het high-end hoofdkantoor op Zuid-As in Amsterdam. In een advocatenkantoor is timemanagement van cruciaal belang, waarbij wij d.m.v. sensoren en de vakkundig opgeleide vak-schoonmakers altijd op de juiste tijd & de juiste plaats aanwezig zijn. Doordat wij onze tijd slim inzetten, creëren wij ruimte om andere dingen te doen wat bijdraagt aan de topbeleving. Wij doen méér dan alleen schoonmaak! Mory Kourouma is hier een mooi voorbeeld van; Mory analyseert de data van de sensoren, houdt het team scherp en helpt de klant met de aanvulling van de dag-dagelijkse facilitaire dienstverlening. Mory verhelpt technische storingen, houdt de voorraden van de koffie&kopieermachines bij, verzorgt interne acties op het gebied van groenvoorziening en vervangt interne facilitaire medewerkers van Baker Mckenzie. Zonder zijn collega’s lukt hem dit niet, dit maakt dat dit team op elkaar is ingespeeld en dat dit team van Hago Next van grote waarde is voor onze klant Baker Mckenzie Input vanuit het Team Facilitair Baker Mckenzie Mike Ram: “Ik ben zeer tevreden over ons schoonmaakteam. Het is een enthousiast en betrokken team. Voorman Mory verzorgt 'zijn' team. Hij zorgt voor gezelligheid maar waakt ook over de uitgevoerde werkzaamheden. Hij pakt voor onze afdeling alle kleine klusjes op en is inzetbaar op het moment dat we extra handjes nodig hebben. De schoonmakers zijn goed zichtbaar, hebben kennis van zaken en hebben oog voor de kleine details. Ze zetten net even een stapje extra en dat wordt enorm gewaardeerd. Om 10.00u is het koffietijd, ik krijg dan altijd iets lekkers aangeboden. De sfeer is ontspannen en goed. Dankzij dit team hebben wij een mooi schoon pand met aandacht voor alle aspecten.” Wilbrand Kuijt: “Voorheen hadden we een schoonmaakbedrijf, nu hebben we schoonmaakcollega’s: vertrouwde gezichten van mensen die hun vak verstaan en voor ons klaar staan. Hierdoor hebben we extra ogen, oren en deskundigheid om onze cliënten zo optimaal te servicen."

Team Deloitte Maastoren

Hago Nederland Het team van Deloitte Maastoren bestaat uit 27 top medewerkers die door CBRE/Deloitte worden gezien als medewerkers van CBRE/Deloitte. Door de inzet van onze medewerkers en samenwerking tussen Hago & CBRE is er een band ontstaan die er voor gezorgd heeft dat op locatie een ketensamenwerking is ontstaan die als schoolvoorbeeld kan fungeren voor onze organisatie.

Team Ziggodome

Hago Nederland Het team is uitermate flexibel geweest het afgelopen jaar. Zoals bekend waren alle eventlocaties het afgelopen jaar gesloten. Hierbij verviel de vaste locatie voor de medewerkers en moesten de medewerkers op veel verschillende plekken gaan werken en soms om de paar weken wijzigde locatie en tijdstippen ook. Dit was erg lastig voor de medewerkers maar ze hebben ons allemaal goed geholpen hiermee. Toen er weer een testevenement plaatsvond stonden de medewerkers te trappelen om weer te kunnen werken in de Ziggodome. Heel veel bewondering voor hun 24-urige inzet en flexibiliteit!

Deel dit artikel: