Schoonmaker van het Jaar

We hebben zoveel schoonmaaktoppers bij Hago en Hago Next, dat we bijna niet kunnen kiezen wie wij dit jaar naar voren willen schuiven als favoriet. Help je ons mee? Breng je stem uit op jouw favoriete schoonmaker:

Ik ga akkoord dat Hago gebruikmaakt van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Statement.

Stemmen op meerdere mensen worden ongeldig verklaardBen en Jolanda van der Heijden - Grootenboer

Hago Nederland - Jolanda: CSI Raamsdonksveer, Ben: Isover Etten-Leur Dit is een echtpaar die we maar hoeven te bellen en ze staan voor ons klaar. Ze rijden samen heel zuid-west Brabant door om open taken in te vullen, spullen op te halen of ik kan het zo gek niet bedenken. Wanneer ze in de buurt zijn van kantoor, komen ze gezellig een bakkie doen. Echte toppers met een hart van goud.

Grassela Balance

Hago Next – Eneco World Rotterdam Iedereen verdient een Grassela! Grassela werkt als Praktijkbegeleider op de locatie Eneco World in Rotterdam. Zij is hier het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als de medewerkers van Hago Next en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Echter, in de schoonmaakbranche loopt niet altijd alles volgens plan, maar Grassela krijg je niet gek! Zij kan heel goed plannen en organiseren, weet altijd de rust te bewaren en straalt dit ook uit. Door haar persoonlijkheid maakt zij bewust, maar ook onbewust enorm veel impact: zij investeert in een goede samenwerking met de facilitaire partijen binnen Eneco en zorgt ervoor dat het schoonmaakteam elke dag beter wordt.

Juana Alcantara Cabral

Hago Nederland – C&A Delft, van Lanschotbank Wassenaar en Wellantcollege Rijswijk Juana reist al jaren van hot naar her. Ze is afhankelijk van openbaar vervoer en is vaak meer tijd kwijt aan het reizen dan dat ze aan het werk is. Klaagt nooit en is altijd bereid om te helpen.

Mohammed Ashad

Hago Next - Eneco World Rotterdam Mohammed is echt een kanjer! Hij is een medewerker die door zowel collega’s van Hago Next, andere Vebego organisaties als de klant heel erg gewaardeerd wordt. Mohammed is erg betrokken bij de organisatie en komt elke dag gemotiveerd, met veel energie en vooral met een grote glimlach naar het werk. De positiviteit werkt aanstekelijk, het zorgt ervoor dat eindgebruikers zich meer dan welkom voelen en dat er een goede sfeer is binnen het team.

Deel dit artikel: