De kandidaten voor Leidingevende van het Jaar 2019:

Bonny Pas

Hago Bonny staat klaar. Altijd en voor iedereen. Op kantoor en op de werkvloer. Alles bespreekbaar maken, dat vindt ze belangrijk. Ze weet precies hoe ze met haar medewerkers moet omgaan. Bonny is een professionele leidinggevende met af en toe een knipoog en met een lach. Doe je wat fout of stel je teleur, dan laat Bonny dat weten. Dit doet ze op een duidelijke manier met een goede uitleg, zodat het haar mensen juist weer motiveert. Is er goed werk verricht? Dan is Bonny de eerste die een compliment uitdeelt. En moppert de klant een keer? Dan weet Bonny de positieve flow binnen no-time terug te krijgen.

Careline Vreugd

Hago Next Careline is de leidinggevende die weet hoe ze het allerbeste uit haar medewerkers haalt. Met aandacht, coaching en goede begeleiding. Careline is eerlijk, direct en duidelijk mét een open houding. Zonder betutteling en met een heldere manier van communiceren. Careline begrijpt het speelveld met alle stakeholders. Klanten en collega’s noemen Careline een powervrouw: een vrouw die weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze laat medewerkers inzien dat ze het werk op hun eigen manier kunnen doen, zolang het past binnen het teambelang. Janneke, schoonmaakster bij Eneco: “Je weet wat je aan haar hebt. Zij is een super vrouw, ze staat altijd voor je klaar. Luistert naar je verhaal, is heel meelevend en menselijk”.

Onder Cetin

Hago Airport Services “De Koning van Schiphol”, wordt hij ook wel genoemd. Onder maakt impact binnen Hago Airport Services. Hij heeft geduld én respect voor iedereen. En dat krijgt hij terug. Onder geeft iedereen een kans. Zo geeft hij bijvoorbeeld leiding aan zeven medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede door zijn geweldige inzet tijdens de opening van de nieuwe KLM Lounge is dit evenement perfect verlopen. Dag en nacht stond hij paraat om alles schoon te krijgen. Hij weet het team altijd te motiveren, en daarom werken medewerkers graag voor hem!

Deel dit artikel: