Schoon is van iedereen

Schoon... Schoon is van iedereen. Dit is een recht maar ook een plicht. Wat betekent schoon voor jou? 

SAMEN MAKEN WE KANKER KANSLOOS

Schoonmakers van Nederland - sponser het H-team - samen maken we kanker kansloos

Sponsor het H-Team

In mei verhuist de Daniel den Hoed Kliniek naar een prachtig nieuw onderkomen in het Erasmus MC. De verhuizing is een aanleiding voor het Daniel den Hoed Fonds om een grote inzamelingsactie te organiseren voor kankeronderzoek. Ook wij als schoonmakers van Nederland steken de handen uit de mouwen. Sponsor de kanjers van het H-Team en zorg ervoor dat zij het huis van zoveel mogelijk patiënten een grondige poetsbeurt kunnen geven.

Doneer nu

LAAT.DE.LEEUW.NIET.IN.Z'N.SHITZOOI.STAAN.

Hago x RUMAG

Laat de leeuw niet in z'n shitzooi staan. Want #schoonisvaniedereen 😊. Tijdens Koningsdag zijn er tienduizenden Hago x RUMAG shirts verspreid door heel Nederland.

Lees het persbericht

Schoon is van ...

Wat betekent schoon? Schoon heeft voor iedereen een andere betekenis. Denise vertelt in haar blog hoe zijn over schoon denkt: In mijn hoofd zitten allemaal losse eindjes... en nee dat komt niet door de losse schroeven :) Deze losse eindjes hebben betrekking op verschillende thema's, onderwerpen en personen. Het losse eindje wat mij de afgelopen periode bezighoudt is het woord 'schoon'. Mijn vraag aan jou is dan ook meteen: wat betekent schoon voor jou?

Lees de blog

Volg de schoonmakers van Nederland

Deel dit artikel: