Een frisse start  heropening van je gebouw  

We gaan weer richting de maatschappij zoals we die kenden. We pakken het normale werkleven weer op, en jij opent je gebouw weer. Een opluchting en tegelijkertijd een punt van zorgen: is je werkomgeving schoon en veilig? Ervaren je medewerkers dat ook zo?  Hago maakt, op basis van advies van zusteronderneming Alpheios en de richtlijnen van RIVM, een helder en concreet plan om eventuele zorgen voor de korte én lange termijn weg te nemen. Stap 1 is een grote schoonmaak van je gebouw voorafgaand aan de heropening.  

Medewerkers die langzaamaan weer terugkomen naar hun werkplek, willen natuurlijk weten of de ‘kust veilig is’. Dit is niet alleen een gevoelskwestie. Corona is een hardnekkig virus dat de gemoederen en de avondjournalen al maanden domineert. Daarom maken wij bij onze grote schoonmaak gebruik van de expertise die we hebben opgedaan. Hago werkt altijd vanuit de kracht van het collectief van Vebego. In dit geval ook vanuit de kennis van ons zusterbedrijf Hago Zorg: wanneer bijvoorbeeld desinfectie nodig is. Of juist niet. 

Meer dan periodieken 

Vaak hebben we periodieke werkzaamheden als in een overeenkomst opgenomen. Toch kiezen we voor een grote schoonmaak na een periode van leegstand. Zo doen we ook de dingen die anders misschien pas veel later op het programma staan. Kantoormeubilair helemaal afnemen bijvoorbeeld. Tijdens de periode dat je pand buiten gebruik was, ontstond wel veel stof. Dat halen we weg. Ook spoelen we alle leidingen extra om een uitbraak van legionella te voorkomen, voeren we (als dat van toepassing is) een dieptereiniging uit van je vloerbedekking om huisstofmijt weg te halen en doen we alles om te zorgen dat je medewerkers fris en gezond weer aan de slag kunnen gaan.  

Met 77 jaar schoonmaakervaring en de specialistische kennis van onder andere Alpheios, Fortron en Hago Zorg als steun in onze rug, maken we je gebouw klaar voor een schoon welkom van je medewerkers. De 0-beurt kost gemiddeld 4 tot 5 keer zo lang als de normale schoonmaakbeurt per ruimte.  Onze eigen schoonmaakmedewerkers voeren alle werkzaamheden uit, op het specialistisch werk na (dieptereinigingen van tapijt, keuken en sanitair). Dit is wat deze grote schoonmaak je oplevert: 

  • Een frisse start in een schoon en veilig gebouw, berust op specialistische kennis;
  • Een veilige en schone uitstraling naar je medewerkers toe. 

Meer weten? 
Wil je meer informatie over de frisse start en de andere manieren die Hago biedt om weer schoon en veilig aan de gang te gaan? Neem dan gerust contact op met je contactpersoon bij Hago. 

Deel dit artikel: