Factsheets

De feiten op een rij. Hier zie je wat de losse onderdelen van onze dienstverlening doen, wat ze opleveren, bij wie we ze al inzetten en hoe je ze kunt bestellen of bekijken.

Gebouwenscan: Veilige start

De Gebouwenscan is een check van een specialist van Hago’s zusterbedrijf Alpheios. De scan beoordeelt zaken uit het bestek, het contract en het gebouw en opdrachtgevers op de nieuwe situatie die het coronavirus in de maatschappij teweeg brengt.

Download

Desinfectiezuil

Hoeveel zin heeft desinfectiegel als we allemaal met onze handen aan hetzelfde pompje zitten? Hago heeft nu een universele desinfectiezuil. Gebruikers bedienen de dispenser met het voetpedaal, waardoor hun handen niets meer hoeven aan te raken.

Download de factsheet

Gebouwenscan: De Opvolging

Drie maanden na de gebouwscan voert een specialist van Hago’s zusterbedrijf Alpheios een check uit op basis van de verbeteracties die uit de gebouwscan komen. Hij controleert en beoordeelt alle uitgezette acties die in de scan op oranje of rood stonden. Zo bewaakt een onafhankelijke partij de voortgang.

Download

Aura Aware

De Aura Ware is ontwikkeld om afstand te bewaren in de anderhalvemetermaatschappij. Het product bestaat uit een transparant scherm op een standaard, en is voorzien van een groen pictogram en de zin ‘keep your distance’.

Download

Hygiënecoach

We leiden al onze objectleiders en locatiemanagers op tot Hygiënecoach. Zo heb jij iemand op de werkvloer conform richtlijnen van RIVM zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. De opleiding, bestaande uit een theorie-deel en een deel praktijk, geeft Hago’s objectleiders het certificaat Hygiënecoach.

Download

NNOF Inrichting Werkvloer

Zodra de lockdown versoepelt en werkplekken geleidelijk aan weer worden bemand, hebben de meeste omgevingen aanpassingen nodig. 1,5 meter afstand, hygiëne en gedrag staan daarin centraal. NNOF, Hago’s zusteronderneming en specialist in (her)inrichting van panden, begeleidt je met je aanpassingen.

Download

Telescan

De Telescan is een online check van Alpheios, specialist en Hago’s zusterbedrijf. De scan is uitermate geschikt wanneer je bedrijf één pand heeft. De scan beoordeelt zaken uit het bestek, het contract en het gebouw op de nieuwe situatie die het coronavirus de maatschappij brengt.

Download

Performance Audit

Alleen door op de juiste manier te werken kunnen we een schone en veilige werkplek opleveren. De performance audit helpt daarbij. Met deze audit bevragen we onze schoonmakers op een viertal thema’s: persoonlijke veiligheid, persoonlijke hygiëne, methodiek en het werkprogramma.

Download
Deel dit artikel: