Schoon & veilig

Hago borgt een schone en veilige omgeving. Dat doen we natuurlijk al jaren, maar nu leggen we er extra nadruk op. Jouw medewerkers en bezoekers moeten de wetenschap hebben dat ze veilig en gezond zijn in je gebouw. Hago helpt je daarbij. Bekijk hoe onze dienstverlening werkt. Zie welke producten we inzetten en hun specificaties. En kijk naar de downloads die we hebben gemaakt om je medewerkers en bezoekers mee voor te lichten. #HAGOHELPT. Zeker in uitdagende tijden.

In de praktijk

Een nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak. Hier nemen we je mee in wat we doen, waarom we doen wat we doen en wat onze aanpak je oplevert.

Hoe werkt het

De feiten op een rij. Hier zie je wat de losse onderdelen van onze dienstverlening doen, wat ze opleveren, bij wie we ze al inzetten en hoe je ze kunt bestellen of bekijken.

Factsheets

#HAGOHELPT. Ook met voorlichting over schoon en veilig, zolang als het onze dienstverlening raakt. Kies de communicatiemiddelen die jij nodig hebt om te zorgen dat je medewerkers en bezoekers weten hoe ze, samen met Hago, zorgen voor een schone en veilige omgeving.

Downloads
Deel dit artikel: