De schoonmakers van Nederland

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Schoonmaak Onderwijs Toiletgroepen Smile

We houden van ons vak

Schoonmaak is een vak. Een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze opdrachtgevers. Schoonmaken gaat over mens en maatschappij. Daarom is het schoonmaakvak voor ons meer dan alleen een baan.

Wij zetten ons in voor hygiëne als onderdeel van de wereld, en we willen een schonere omgeving voor iedereen - jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw omgeving. En omdat wij geloven dat niemand het belang van een schone omgeving beter begrijpt dan de mensen die bij ons werken, hebben wij duizenden vakspecialisten op elk moment ter beschikking staan.

 

Het ontstaan van Hago

1943. Eén man met één missie: altijd de beste zijn. Door steeds te zoeken naar een beter alternatief. En het lef te hebben om dingen anders te doen. Die gedachte heeft Hago nooit meer losgelaten.

Ons verhaal

Vebego-familie

Hago is onderdeel van Vebego, een internationaal miljoenenbedrijf. Met ruim 34.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Maar de familiewaarde, professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar en voor de klant blijven behouden. Want Vebego is én blijft een familiebedrijf. Een serviceorganisatie van én voor mensen.

Hago in het nieuws

Vebego Familiebedrijven Award

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

Vebego is uitgeroepen tot winnaar van de Familiebedrijvenaward 2022! De jury roemde de governance, innovatie en het vermogen om mensen langs aan ons te binden. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een uitblinkend Nederlands familiebedrijf.
Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Logo Vebego Meets PROVADA 2022

Vebego meets PROVADA 2022

Raak geïnspireerd tijdens ons wervelend programma met diverse talkshows en kennisdelingen of ga met ons in gesprek over onze dienstverlening binnen de facilitaire branche en de impact die wij maken op de S(ocial) van de ESG.
Vebego meets PROVADA 2022
Emmy Limbourg Executive Finance

Financieel Directeur Emmy Limbourg bij Executive Finance

Emmy Limbourg is er de financieel directeur niet naar om haar finance-team bij schoonmaakbedrijf Hago directief aan te sturen. “Ik ben een dienstbare leider en een groot voorstander van samenwerking.
Financieel Directeur Emmy Limbourg bij Executive Finance
Contact
Vrijblijvend kennismaken?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Stel je vraag
Contact met Hago - Algemeen