De schoonmakers van Nederland

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Schoonmaak Onderwijs Toiletgroepen Smile

We houden van ons vak

Schoonmaak is een vak. Een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze opdrachtgevers. Schoonmaken gaat over mens en maatschappij. Daarom is het schoonmaakvak voor ons meer dan alleen een baan.

Wij zetten ons in voor hygiëne als onderdeel van de wereld, en we willen een schonere omgeving voor iedereen - jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw omgeving. En omdat wij geloven dat niemand het belang van een schone omgeving beter begrijpt dan de mensen die bij ons werken, hebben wij duizenden vakspecialisten op elk moment ter beschikking staan.

 

Het ontstaan van Hago

1943. Eén man met één missie: altijd de beste zijn. Door steeds te zoeken naar een beter alternatief. En het lef te hebben om dingen anders te doen. Die gedachte heeft Hago nooit meer losgelaten.

Ons verhaal

Vebego-familie

Hago is onderdeel van Vebego, een internationaal miljoenenbedrijf. Met ruim 34.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Maar de familiewaarde, professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar en voor de klant blijven behouden. Want Vebego is én blijft een familiebedrijf. Een serviceorganisatie van én voor mensen.

Hago in het nieuws

Poc Facto Mark Keur
impact

Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"

Wij zijn een impactbedrijf. Het is niet de omzet die ons drijft, dat is het werk en de impact die wij als Hago daarmee maken.
Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"
Balanz B Corp Hoofdcertificaat

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

Naast Tony's Chocolonely, Auping en Triodos Bank mag nu ook Balanz Facilitair zich officieel Benefit Corporation, beter bekend als B Corp, noemen. B Corps werken, naast het behalen van winst, aan een meer inclusieve en duurzame economie. Of, zoals B Corp het zegt: “using business as a force for good”.
Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat
Mark Keur Hago 1700X930 W1460 H770 1 1280X

Algemeen directeur Mark Keur bij Service Management over het pad naar de toekomst.

Visie Hago: " We blijven continu monitoren wat er om ons heen gebeurt". Uit de cijfers van het marktonderzoek valt op te maken dat de schoonmaakbranche de weg omhoog uit het corona-dal heeft ingezet.
Algemeen directeur Mark Keur bij Service Management over het pad naar de toekomst.
Contact
Vrijblijvend kennismaken?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Stel je vraag
Contact met Hago - Algemeen