16-7-2020

QR voor schone werkplekken en veiligheid van mensen

Hago borgt een schone en veilige omgeving. Dat doen we vanzelfsprekend al jaren, maar door de tijdsgeest leggen we er extra focus op. We mogen mondjesmaat weer naar kantoor. Hago helpt je de bezoekers van jouw pand het gevoel te geven dat ze er veilig en gezond zijn.

Analoog én digitaal
Bezoekers van kantoren, scholen, openbaar vervoer en elke andere omgeving vragen transparantie over schoonmaak. Daarvoor zetten we o.a. de groen-rode kaart in. Jouw medewerker legt deze met de rode kant naar boven op zijn werkplek zodra hij weggaat. Daarmee geeft hij aan dat hij de plek heeft gebruikt en dat onze medewerker er moet schoonmaken. De schoonmaker draait de kaart om zodra hij klaar is en de groene kant vertelt de volgende gebruiker dat de plek schoon en veilig is. Inmiddels hebben we duizenden kaarten in omloop gebracht, verspreid over tientallen klanten. Een simpele oplossing die zorgt dat niemand zich zorgen hoeft te maken over veiligheid.

We hebben ook een digitale variant van dezelfde oplossing: mycleanworkspace. Met deze eenvoudig te gebruiken applicatie registreert en bewaakt onze operatie met QR-technologie de schoonmaak van werkruimten, openbare ruimtes en alle andere faciliteiten. Dit geeft iedereen die de faciliteiten bezoekt real time zicht op de schoonmaakstatus, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over veiligheid. Daarnaast biedt het de pandgebruiker ook de mogelijkheid om via de app extra feedback te geven.

 

Meer info

Meer weten over de analoge of de digitale oplossing voor veilige werkplekken? Dat kan! Stuur een berichtje via mic@hago.nl en we vertellen je alles over dat wat ze je opleveren.

Deel dit artikel: