Poc Facto Mark Keur
12-09-2022

Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"

Het onderzoek van Facto

Van schoonmaak tot koffie en alles daartussenin. Facilitaire dienstverleners bieden de volledige service en voorzieningen om de kerntaken binnen een bedrijf te ondersteunen. Maar wie zijn de favoriete facilitaire dienstverleners van facilitair managers? Dat zocht Facto uit in het Partner of Choice-onderzoek. Van soft tot hard facilitair management. Facilitaire dienstverleners helpen bij het totale plaatje. Uit het unieke onderzoek komt een
top vijf van facilitaire dienstverleners. Deze top vijf wordt het vaakst genoemd en geniet de voorkeur.

‘Wij zijn een impactbedrijf’ “Het is niet de omzet die ons drijft, dat is het werk en de impact die wij als Hago daarmee maken. Wij willen zoveel mogelijk betekenisvolle banen creëren op plekken waar onze medewerkers de waardering krijgen die ze verdienen, waar ze met plezier werken en waar ze zich kunnen ontwikkelen.”

De arbeidsmarkt is dominant

Aan het woord is Mark Keur, algemeen directeur van Hago. Hij signaleert dat de arbeidsmarkt dominant is in alles wat er gebeurt in de schoonmaak. "Er is krapte en die krapte is niet tijdelijk". Er zijn volgens Keur pakweg 1 miljoen mensen die met de handen werken. "Van timmerlieden tot tegelzetters en schoonmakers. Dat is de bron waaruit wij kunnen putten. Maar van die miljoen mensen is een kwart 55 jaar of ouder. Die stromen over 10 jaar uit, en nieuwe aanwas is er nauwelijks. Dat gaat enorm veel druk geven."

Interesse in het hele artikel van Facto? 

Wij zijn een impactbedrijf
Portret1 Mark Keur (1)

Meer nieuws

MT1000 Hago Nederland Schoonmaak Sprout

Hago verdient toppositie in MT/Sprout verkiezing

1 min.
Emmy Limbourg Executive Finance

Financieel Directeur Emmy Limbourg bij Executive Finance

2 min.
Vebego Familiebedrijven Award 2

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.