28-11-2018

MECC Maastricht en Hago Nederland verlengen samenwerking

MECC Maastricht en Hago hebben hun samenwerking voortgezet voor de duur van drie jaar. Met deze verlenging kiest MECC Maastricht al sinds 2004 voor onze evenement- en kantoorschoonmaak  en we zijn dan ook erg trots op deze relatie! MECC Maastricht geeft aan zeer tevreden te zijn over de stabiliteit en betrouwbaarheid die Hago in zijn dienstverlening biedt.

Een uitdaging

Naast alle evenementen, congressen en beurzen zullen we samen nóg een interessante uitdaging tegemoet gaan. MECC Maastricht start in 2019 namelijk met het realiseren van fantastische renovatie- en nieuwbouwplannen. Tijdens deze werkzaamheden zal MECC Maastricht gewoon toegankelijk blijven en dient Hago met schoonmaak in te spelen op ruimtegebruik en bezetting.

De afgelopen jaren hebben wij gave opdrachten mogen ontvangen binnen het segment leisure & events. Uit het verlengen van deze samenwerking blijkt dan ook de ontwikkeling en vooruitstrevendheid van Hago binnen deze markt.

 

Foto: Rob van de Wiel - Directeur MECC Maastricht schudt Michel Möller - Algemeen Directeur Hago Nederland B.V. de hand na het tekenen van het nieuwe contract. 

Deel dit artikel: