18-10-2017

Kerstboomservice

Kerstversiering op maat
Wil je dit jaar een kerstboom kopen of huren? Of ga je voor mooie kerstdecoratie zoals een krans of kerststuk? Kies je voor moderne of traditionele kerstversiering? Kleurrijk of klassiek rood? Er is heel veel mogelijk! Wij adviseren je graag bij de keuze voor kerstversiering. Bekijk hier voorbeelden om inspiratie op te doen.

Kerstbomen
We leveren kerstbomen voor binnen en buiten en in diverse hoogtes en breedtes. Uit brandveiligheidsoverwegingen kiezen we binnen voor onze kunstkerstbomen. Mooie, volle en nauwelijks van echt te onderscheiden kerstbomen die een ware eyecatcher vormen in elke ruimte. Deze professionele kunstkerstbomen zijn brandvertragend en brandwerend volgens NEN 8007. En buiten stralen onze stormvast verankerde Nordmannen met hun gezellige lampjes een authentieke kerstsfeer uit. De hoogte van de boom kan variëren van 150 cm tot een topper van 14 meter.

Werkwijze
Een keuze gemaakt uit ons aanbod? Dan leveren wij de decoratie of boom compleet met ballen, versiering en verlichting. Onze vakmensen plaatsen de kerstboom op de gewenste plek, tuigen de boom op en controleren de verlichting. We komen weer langs op een moment dat het voor jou het beste uitkomt, tuigen de boom af en nemen hem mee. Natuurlijk laten we alles netjes en schoon achter. Na afloop ontvang je de factuur in één simpele factuurstroom.

Klik hier voor Hago’s kerstboomservice.

Samenwerkingspartner
Voor onze kerstboomservice werken wij samen met De Klerk. De Klerk is sinds 1950 een toonaangevende partij op het gebied van bloemsierkunst en interieurbeplanting. Zij zijn dé specialist en adviseur op het gebied van binnengroen voor de zakelijke markt binnen Nederland en België. Een betrouwbare en klantgerichte partner die efficiënt werkt, maatschappelijk en menselijk verantwoord onderneemt en waar service, kwaliteit en creativiteit centraal staan. 

Wil je meer weten over Hago’s kerstboomservice?
Neem dan contact op met je contactpersoon bij Hago, die je graag adviseert tijdens een vrijblijvend gesprek. Of vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Deel dit artikel: