14-6-2019

Je ‘where to’ guy bij een kapotte spaak: Rogier van de Braak

Wanneer je deelneemt aan het fietsevenement Limburgs Mooiste, doe je dit met het idee om glansrijk de finish te bereiken. Liefst binnen een bepaalde tijd, als dat even kan. Hoe goed je je ook voorbereidt, het kan natuurlijk ook zo zijn dat je fiets geblesseerd raakt. Willen we niet, maar áls het gebeurt is het fijn dat iemand je kan komen redden. We stellen je daarom graag voor aan Rogier van de Braak. Rogier zorgt tijdens Limburgs Mooiste voor technische ondersteuning op fietsgebied. Voor Vebego, haar medewerkers en partners.

Rogier is sinds 1995 werkzaam in de tweewielerbranche. Destijds heeft hij het vak geleerd bij een  grote Nederlandse specialist op wielren- en mountainbikegebied. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als monteur en verkoper in de branche, heeft hij zijn vizier verbreed. Vijf jaar lang is hij vertegenwoordiger geweest bij de leverancier van onder andere Cinago, Mavic en Vittoria.

Sinds december 2014 runt hij zijn eigen wielerspeciaalzaak in Hedel: Ammerbikes. Hier vertegenwoordigt hij dagelijks de winkel en werkplaats, met veel passie, specialisme en plezier. Hij is dealer van onder andere Cervélo, Orbea, Merida en Aerow. Hierdoor werkt hij dagelijks aan mooie en speciale fietsen.

Rogier is dus met recht een specialist te noemen. Op 15 juni staat hij voor je klaar, mocht een technisch mankementje zich voordoen. Namens Rogier: alvast een fijne, sportieve dag gewenst!

Deel dit artikel: