10-3-2020

Informatievoorziening en maatregelen rond coronavirus

Hago is, samen met zusterbedrijven, de specialist in schoon en hygiëne. We hebben onze opdrachtgevers geïnformeerd over de maatregelen en protocollen die wij rondom het coronavirus volgen.

Richtlijnen, werkinstructies en protocol

We volgen de richtlijnen van RIVM. RIVM heeft maatregelen opgesteld voor bedrijven en medewerkers om besmetting te voorkomen of het risico in ieder geval te beperken. Hago heeft drie fases benoemd waarvoor we extra werkinstructies hebben gemaakt:

  1. Preventieve (extra) schoonmaak
  2. Corona verdachte situatie
  3. Vastgestelde coronabesmetting

Kennis, methoden en middelen in huis
Samen met de andere Vebego-bedrijven hebben wij alle kennis, materialen en middelen in huis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Veel opdrachtgevers vragen om extra schoonmaak, zoals het extra reinigen van contactpunten als deurklinken, trapleuningen, lichtknoppen en balies. We adviseren klanten graag hoe om te gaan met een (mogelijke) coronabesmetting.

Verder nieuws en vragen

Hago houdt samen met Vebego alle ontwikkelingen en nieuws van het RIVM en de WHO nauwgezet in de gaten. Belangrijke opvolging van dit bericht delen we ook weer hier. Heb je vragen? Wil je ook advies? Bel gerust met je contactpersoon bij Hago.

Deel dit artikel: