MT1000 Hago Nederland Schoonmaak Sprout
09-12-2021

Hago verdient toppositie in MT/Sprout verkiezing

Hago verdient toppositie in MT/Sprout verkiezing

Online tijdschrift MT/ Sprout koos Hago vorige week als beste dienstverlener in de categorie schoonmaak van de MT1000. Het tijdschrift is toonaangevend op het gebied van business, management en leiderschap. Wij zijn heel erg trots op alle collega’s die dag in, dag uit aan de gang zijn voor onze opdrachtgevers. Dankzij hun inzet wezen Sprout’s geïnterviewden van Hago aan als beste schoonmaakdienstverlener op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. 

In totaal beoordeelden 5.665 respondenten ruim 2.000 verschillende bedrijven op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. De bedrijven werden beoordeeld op een NPS-schaal van 1-10. Bedrijven met te weinig respondenten werden uitgesloten van deelname. Hago is dus niet alleen erg goed gewaardeerd door bedrijven, maar er zijn ook relatief véél bedrijven die positieve ervaringen over ons hebben gedeeld.  

We zijn trots op onze toppositie, maar nu ligt de volgende uitdaging voor ons: bovenaan blijven staan. Ook in 2022 zet Hago weer alles op alles om schoonmaakdienstverlening te blijven verbeteren, maar ook om de mensen die ons laten stralen, alles te geven wat ze nodig hebben om zelf te kunnen excelleren. We danken iedereen die ons werk heeft beoordeeld. Tot de volgende MT1000! 

Meer nieuws

Poc Facto Mark Keur
impact

Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"

1 min.
Balanz B Corp Hoofdcertificaat 2

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

2 min.
Mark Keur Hago 1700X930 W1460 H770 1 1280X

Algemeen directeur Mark Keur bij Service Management over het pad naar de toekomst.

1 min.