8-10-2018

Hago op podium Saxion Hogeschool

Saxion Hogeschool organiseerde op 2 oktober een podiumsessie als kick-off voor de nieuwe Facilitaire Serviceorganisatie (FSO). Met de nieuwe organisatie wil Saxion terug naar de kern. 

Naar facilitair zoals facilitair ooit is bedoeld.

Saxion heeft een duidelijke ambitie en heeft haar partners nodig om deze te realiseren. Daarom had Saxion een aantal van haar partners uitgenodigd in het theater in Deventer om deel te nemen aan de sessie.

Hago’s Rayonmanager Cor van Weezel mocht ook plaatsnemen op het podium.

Op het podium, naast drie sprekers van Saxion Hogeschool, vertelde Cor over de invloed van zichtbare schoonmakers op de beleving in schoolgebouwen. Contact met klanten (of eindgebruikers) was namelijk een van de thema’s.

Stellen wij onze klant wel centraal? Wat levert klantcontact op? Hebben klanten wel behoefte aan contact? Sessiebezoekers mochten stemmen op diverse stellingen.

Andere thema’s die sessiedeelnemers bespraken waren klantgerichtheid, verbouwingen, partnerschap, robotisering en logistiek. Stuk voor stuk onderwerpen die van groot belang zijn voor (de toekomst van) facilitaire organisaties.

Onderwerpen waar we als leverancier, partner, adviseur – en soms als spreker – natuurlijk met veel plezier een bijdrage aan leveren.

Deel dit artikel: