Hago Next Is Jarig 11 Jaar Durven Veranderen
13-01-2022

Hago Next is jarig: 11 jaar durven te veranderen

CleanTotaal vroeg zich de dag na de lancering af of Next een konijn uit een hoed zou zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat we inmiddels ruimschoots hebben bewezen heel erg ‘echt’ te zijn. Sterker nog, we laten al 11 jaar zien dat we durven te veranderen, om steeds de lat weer wat hoger te leggen in en voor de schoonmaakbranche.

11 jaar durf, met een hart voor mens, maatschappij en de innovaties die beide positief beïnvloeden. Van Hay Group (nu Korn Ferry), onze eerste opdrachtgever, tot Bovemij waar we vanaf 1 februari aan de slag gaan en alle mooie bedrijven waar we werken daar tussenin. Van @lly, de facilitaire app voor schoonmakers tot Smart Hygiene waarmee we schoonmaak kunnen sturen op basis van feitelijk gebouwgebruik. En van dagschoonmaak in 2011 tot een digitale opleiding om ergonomisch verantwoord te werken.

11 jaar Hago Next. Onze honger naar beter en nieuwsgierigheid naar niet eerder verkend schoonmaakdienstverleningsterrein is nog niet gestild. Dat bleek pas geleden nog, uit de prijs die we ontvingen van het Minsterie van SZW.

Vandaag vieren we een bescheiden feestje en staan we even stil bij dat wat was. Morgen steken we onze nek weer uit. Met de blik op overmorgen en verder.

Meer nieuws

Poc Facto Mark Keur
impact

Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"

1 min.
Balanz B Corp Hoofdcertificaat 2

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

2 min.
Mark Keur Hago 1700X930 W1460 H770 1 1280X

Algemeen directeur Mark Keur bij Service Management over het pad naar de toekomst.

1 min.