27-5-2021

Eurovision 2021: Megaklus geklaard als een echte familie

We hebben het neergedaalde stof pas net weer weggeveegd. Eurovision 2021 was een fantastisch evenement waarmee Rotterdam en Ahoy zichzelf heel erg goed op de kaart hebben gezet. De impact van het festival was enorm, zowel qua exposure voor de wereld als het aantal deelnemers, maar ook voor Hago. Voor de schoonmakers van het Songfestival.  

De infographic geeft je een beeld van hoe groots het project was. Het spreekt voor zich dat we ons schoonmaakteam in Ahoy heel erg dankbaar zijn voor hun tomeloze inzet. Maar je ziet ook het indrukwekkende aantal van 50 vrijwilligers staan. 50 collega’s die normaal gesproken niet schoonmaken, togen naar Rotterdam om tussen shows door de handen uit de mouwen te steken. Opruimen en de Arena in Ahoy weer klaarmaken voor de volgende show en stroom enthousiaste bezoekers. Indirecte medewerkers van zeer divers pluimage stonden klaar om de klus te klaren. Zelfs Hago’s algemeen directeur hielp mee. Als een echte familie klaarden we deze megaklus en daar zijn we best trots op. 

 

WHITEPAPER: PARTNERSCHAP

Ben je op zoek naar een echte partner? Heeft jouw organisatie soms ook bergen te verzetten om een hygiënische omgeving te borgen? Zoek je een schoonmaakpartner die ook buiten de geijkte paden durft te denken en handelen om jou en jouw klanten te helpen? Dan is dit document interessant voor jou.

Meer weten

Leisure & Events

Schoon is van iedereen. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor de miljoenen bezoekers van een museum, evenement of theatervoorstelling.

Verder
Deel dit artikel: