12-10-2017

Digitalisering DKS garandeert continue kwaliteitsbewaking

Dit controlesysteem, waarin onderdelen zoals het herkennen van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en eenvoudige administratieve rapportage en verwerking aan bod komen, is speciaal voor hen ontwikkeld. Het kwaliteitsniveau kan hiermee, op basis van standaard beoordelingscriteria vanuit de VSR, zodanig worden bewaakt dat bij eventuele afwijkingen direct maatregelen kunnen worden genomen door ons.

Primair proces continu verbeteren
Hago heeft besloten voor de uitvoering van deze rondes compleet over te gaan op een digitale manier van werken, in lijn met onze visie dat digitale ondersteuning naar de schoonmakers hen beter in staat stelt het primaire proces continu te verbeteren. En jou dus een constante kwaliteitsbewaking garandeert.

Smartphones en tablets
Inmiddels zijn de leidinggevenden op alle objecten waar dit mogelijk was uitgerust met smartphones of tablets. Hiermee kunnen niet alleen de planning, maar ook de uitvoering en rapportages van de DKS-rondes volledig digitaal worden uitgevoerd. Dit heeft als voordeel:

  • een efficiëntere uitvoering van de DKS-rondes;
  • een betere beheersing van de (contractuele) planning richting jou;
  • up-to-date rapportages voor zowel jouw als onze eigen organisatie.

Voor meer informatie klik hier. Wil je meer weten over welke voordelen ons gedigitaliseerde DKS jouw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met Jeroen Flipse, Manager KAM.

Digitalisering DKS garandeert continue kwaliteitsbewaking - Hago
Deel dit artikel: