30-4-2020

Desinfectiezuil – handen wassen zonder handen

In een onzekere periode mag je na 20 mei onder strikte voorwaarden mogelijk je deuren weer open. Dat is goed nieuws! Maar geopende deuren zijn niet genoeg voor je medewerkers om weer onbezorgd aan de slag te durven gaan. Hoe verzeker je jouw medewerkers en bezoekers van een schone omgeving waarin ze zich veilig voelen? Hago helpt je. Met bijvoorbeeld een universele desinfectiezuil.

Desinfectiezuil

Door COVID-19 zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang hygiëne. De meeste van ons hebben we nu wel bedenkingen om het pompje desinfectiemiddel, aan te raken. Iedereen heeft het in zijn handen. Onze desinfectiezuil biedt de oplossing. Door op een pedaal te stappen, geeft de zuil een afgemeten portie desinfectiemiddel vrij zodat je je handen kan desinfecteren zonder iets aan te raken.

Wat deze zuil uniek maakt is dat hij niet merk-gebonden is. Het maakt dus niet uit welk desinfectiemiddel je gebruikt. Flacons tot 5 liter passen op de zuil.

 

Interesse?

Wil jij op een correcte manier al je pandgebruikers de mogelijkheid bieden om hun handen te laten ontsmetten bij binnenkomst, zonder hiervoor iets te hoeven aanraken? Met het desinfectiemiddel van jouw voorkeur? Stuur ons dan een berichtje. Dan sturen wij (online) alle info die je nodig hebt.

Deel dit artikel: