10-3-2020

De sopstage van… Harm

Werken bij Hago betekent weten waarmee je bezig bent. Daarom gaan alle nieuwe medewerkers, ongeacht hun functie, op sopstage. Drie dagen niet l*llen maar poetsen. Vorige week ging Harm van Vlijmen, Hago’s nieuwe sales manager voor regio West, naar Centurion Battery in Roermond om te ervaren wat schoonmaken is.

Hier sta ik dan, in een fabriekshal in Roermond samen met Fahrid, mijn begeleider voor de dag. Fahrid is een kei. Een super trotse schoonmaakspecialist, dus ik had het veel slechter kunnen treffen. Super om meteen een keer met je voeten in de klei te staan.

Onze taken: vegen en dweilen in de fabriekshal en stofzuigen in de kantoren. Nooit geweten dat dat zulke verschillende disciplines zijn. Een eyeopener!

Wat een gast, die Fahrid. Hij heeft niet alleen zijn werkdag laten zien, maar ook zijn passie voor wat hij doet. Dit is waarop ik hoopte bij mijn sopstage: ervaren met welke gedrevenheid mensen zich inzetten voor Hago en wat ze allemaal moeten kunnen om uit te voeren wat we opdrachtgevers hebben beloofd.

Sopstage: √. Harm is er klaar voor!

Deel dit artikel: