26-11-2019

Brainport Industries Campus werkt aan unieke hotspot.

Op het snijvlak van de A58 en de N2, wat verscholen in de bossen vlakbij Eindhoven Airport, staat Brainport Industries Campus (BIC). De fabriek van de toekomst. Het gebouw is een hotspot voor technologische kennis en innovaties en Hago maakt er sinds de opening, in de zomer van 2018, schoon. BIC koos heel bewust voor Hago. De campus wil groeien en innoveren en vindt Hago de partij om die ambities mee waar te maken.

Keuze voor Hago

Main contractor Sodexo zocht de ideale partner voor schoonmaak om BIC vanaf de opening een gastvrije en innovatieve omgeving te garanderen. Sodexo koos uiteindelijk voor Hago en het totaal van het vakmanschap binnen Vebego. Voor reguliere maar ook meer innovatieve schoonmaak, glasbewassing, afvalverwerking en meer. Erik Veurink, campusdirecteur van BIC, is blij met die keuze: “Hago is een schoonmaakbedrijf dat op strategisch vlak met ons kan meedenken. Dat past bij onze ambitie. Bijkomend voordeel is dat Hago open wil innoveren. Zo leren we samen en worden we ook samen steeds beter in uitmuntende dienstverlening en betekenisvol werk.”

 

Unieke hotspot voor technologische kennis

Brainport Industries Campus heeft de ambitie om een unieke hotspot te zijn en blijven voor technologische kennis. Veurink: “BIC is de fabriek van de toekomst, waar bedrijven en studenten elkaar ontmoeten en versterken. De campus werkt samen met Summa College, Avans Hogeschool, Fontys en TU/e. Onze huurders maken en innoveren en leiden de studenten op tot het personeel dat ze in de toekomst vooruit helpt.” Een innovatie- en kenniscentrum dus, waar bedrijven de tech producten maken die de regio Eindhoven kenmerken als Brainport.

 

Boeien, binden en vasthouden

Hago is trots op een opdrachtgever als BIC. Alles draait er om boeien, binden en behouden van talent. Om het beste uit mensen halen en te zorgen dat ze vooral ook bij bedrijven in de regio willen blijven werken. Invloedrijke organisaties in de omgeving sluiten aan om talenten de kansen en uitdagingen te geven die ze zoeken. Binden, boeien en behouden…precies de uitdaging die Hago ook heeft als werkgever.

 

Showcase

BIC is bovendien de omgeving waar we onze innovaties kunnen testen en verbeteren. Dat is ook precies wat de campus verwacht. “Hago mag zich wat ons betreft heel erg laten zien als de partij die in ons pand bezig is met vooruitgang. Met innovatieve verbeteringen die bijdragen aan een nog betere werkomgeving voor onze huurders. We bieden iedereen hier een podium om te laten zien wat hij kan.” Een fantastische uitdaging natuurlijk, die we graag met beide handen aanpakken. Zo zorgen we dat we de best in class blijven door niet alleen goed schoon te houden, maar ook vooruit te denken. Een ideale showcase.

Deel dit artikel: