Mark Keur Hago 1700X930 W1460 H770 1 1280X
29-06-2022

Algemeen directeur Mark Keur bij Service Management over het pad naar de toekomst.

Visie Hago: " We blijven continu monitoren wat er om ons heen gebeurt"

Uit de cijfers van het marktonderzoek valt op te maken dat de schoonmaakbranche de weg omhoog uit het corona-dal heeft ingezet. Maar hoe diep was dat dal nu eigenlijk? En hoe ziet het pad naar de toekomst er precies uit? Om daar een beeld van te krijgen, legde Service Management de bestuurders van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland een aantal vragen voor. Vandaag deelt Mark Keur, algemeen directeur bij Hago, zijn visie.

Vraag 1: Hoe kijken jullie terug op 2021?

“Positief, zonder meer. We hebben een goed jaar gehad. Op financieel vlak ging het met Hago goed en de score van +55 die we haalden uit NPS-metingen laat zien dat we op de juiste weg zijn wat betreft de kwaliteit van ons werk. Dat we dichtbij onze klanten staan. Het spreekt voor zich dat we daar trots op zijn. Wat ons ook erg positief stemt – en waar misschien nog wel trotser op zijn – is dat onze medewerkers Hago als werkgever en hun werk waarderen met een rapportcijfer 8.

Corona blijft een ‘wiebelige’ factor met onzekerheden, maar tot nu toe slaan we ons er samen met onze opdrachtgevers doorheen. Samen blijven we ons flexibel opstellen. Mede door die instelling hebben we gelukkig geen mensen hoeven ontslaan. We houden graag iedereen aan boord die zelf ook wil blijven.

Datagericht schoonmaken stelt de schoonmaker in staat om allround hygiëne-expert te worden.

Service Management
Wil je verder lezen?

Dit is een artikel van Service Management. Het vervolg lees je op hun website. 

Naar het artikel
Mark Keur Hago 1700X930 W1460 H770 1 1280X

Meer nieuws

Poc Facto Mark Keur
impact

Partner of Choice 2022 - "Wij zijn een impactbedrijf"

1 min.
Balanz B Corp Hoofdcertificaat 2

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

2 min.
Vebego Familiebedrijven Award 2

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.