Toekomstbestendig in schoonmaak

Toekomstbestendig schoonmaken heeft alles te maken met een duurzaam bestaansrecht. Dat creëren we door slim te zijn en door betekenisvol werk te bieden. Hago Next neemt de verantwoordelijkheid voor wat er écht toe doet: zuinig zijn op onze planeet, altijd klaarstaan voor onze opdrachtgevers en zorgen dat er in de toekomst nog mensen zijn die kunnen én willen schoonmaken. Daar doen we samen met jou ons uiterste best voor.

Hagonext 42
Hago Next

Smart Hygiene

De komende jaren gaan gebouwen anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

  • Real-time dashboard met stuurinformatie
  • Beschermde data en privacygegevens
  • Duidelijke planning

Uiteindelijk zorgt Smart Hygiene ervoor dat schoonmakers de juiste kant op lopen. Omdat de data ons de weg wijst. Met als resultaat: een betere beleving van schoon en minder fysiek belastend schoonmaakwerk.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
Hago Next

Duurzame Inzetbaarheid

Schoonmaken is een fysiek zwaar beroep. Hago Next zet denkkracht en innovatief vermogen ook in om duurzame inzetbaarheid van schoonmakers te borgen. Met sensoring en data ondersteunen we onze mensen. We ontwikkelen ook opleidingen die ze helpen tijdens hun werk goed met hun lijf om te gaan. Om verzuim te voorkomen en te helpen zorgen dat mensen ook tijdens hun pensioen nog fit en vitaal zijn. Wil je je laten inspireren?

Meer over duurzame inzetbaarheid
Hagonext 27
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland