Slim in schoonmaak

Slim schoonmaken is precies weten wat je moet doen. Bij Hago Next volgen we de ontwikkelingen op de voet en kijken we nieuwsgierig om ons heen. We laten ons inspireren door trends in de markt en in de wereld, maar ook door uitdagingen van onze opdrachtgevers. We maken schoonmaak duurzaam en voegen waarde toe. Omdat we, met de inzet van technologie, ageren in plaats van reageren. En dat is de basis voor innovatie.

Hagonext WP Nr 33 Spiegel

Innovaties met impact

De schoonmaakbranche stelt zichzelf altijd de vraag hoe schoonmaak beter, sneller en efficiënter kan. Hago Next gaat nog een stapje verder: hoe kunnen we anders naar schoonmaak kijken? Door die vraag te blijven stellen – en altijd vanuit de mens te blijven denken – onderscheiden we onszelf als een continu innoverende koploper. We kijken niet alleen naar wat ‘anders schoonmaken’ je vandaag oplevert, maar naar wat het op de lange termijn kan betekenen voor iedereen.

Hago Next

Smart Hygiene

De komende jaren gaan gebouwen anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

  • Real-time dashboard met stuurinformatie
  • Beschermde data en privacygegevens
  • Duidelijke planning

Uiteindelijk zorgt Smart Hygiene ervoor dat schoonmakers de juiste kant op lopen. Omdat de data ons de weg wijst. Met als resultaat: een betere beleving van schoon en minder fysiek belastend schoonmaakwerk.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext 42
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland