Betekenisvol in schoonmaak

Bij betekenisvol schoonmaken gaat het erom dat mensen degelijk werk hebben. Dat ze betrokken worden, aandacht krijgen en waardering voelen. Maar ook dat ze een eerlijk inkomen hebben om een gelukkig en stabiel leven te leiden. Hago Next is de plek waar we blijven schaven aan de betekenis van schoonmaak. Gewoon omdat we het altijd beter willen doen.

Hagonext 2

Werk van betekenis

Vebego wil impact maken door het bieden van betekenisvol werk. Bij Hago Next kijken we hoe die waarde en betekenis in de toekomst gaan veranderen. De markt is altijd in beweging. En de wereld verandert snel. Dat wat vandaag belangrijk is, kan morgen niets meer waard zijn. Wij durven te veranderen en experimenteren voortdurend. Zodra we een mogelijke oplossing zien, gaan we ermee aan de slag. Zo krijgen medewerkers wat ze nodig hebben en helpen we opdrachtgevers daarmee vooruit.

Hago Next

Duurzame Inzetbaarheid

Schoonmaken is een fysiek zwaar beroep. Hago Next zet denkkracht en innovatief vermogen ook in om duurzame inzetbaarheid van schoonmakers te borgen. Met sensoring en data ondersteunen we onze mensen. We ontwikkelen ook opleidingen die ze helpen tijdens hun werk goed met hun lijf om te gaan. Om verzuim te voorkomen en te helpen zorgen dat mensen ook tijdens hun pensioen nog fit en vitaal zijn. Wil je je laten inspireren?

Meer over duurzame inzetbaarheid
Hagonext 27
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland