Een andere visie op schoonmaak

Een schone omgeving. Belangrijk toch? Hago Next is er om je die te bieden. Wij zetten de trend binnen de schoonmaakbranche. Willen een voorbeeld zijn. We gaan altijd vooruit. Blijven verbeteren. Wij leggen de lat van schoonmakend Nederland steeds hoger. Dat doen we door slim te werken. Te innoveren. Ons telkens af te vragen: what’s next? En nieuwe technieken en manieren van werken te introduceren.

We kennen jou. Door en door. Zodat onze service precies afgestemd is op jouw behoefte. We steken onze nek uit voor onze mensen, bieden ze betekenisvol werk en doen alles om ze te helpen uit te blinken. Dagelijks benadrukken we het belang van schoon en de beleving daarvan. Door voorop te lopen en te vernieuwen en invulling te geven aan de ambities van jouw organisatie. Door onszelf toekomstbestendig te maken. Wij zijn de volgende stap.

Hagonext 43

Slim

INNOVATIES MET IMPACT

Slimmer schoonmaken, daar draait het om. Met bestaande of nieuwe oplossingen die zich richten op jouw dagelijkse uitdagingen. Innovaties waarmee we het verschil maken, omdat ze ook echt een uitkomst zijn voor jouw probleem. Dan zijn we slim bezig.

Meer weten

Betekenisvol

WERK VAN BETEKENIS

Betekenisvol werk is van belang. Voor iedereen. Dat begint bij vitaal, verantwoord en veilig kunnen schoonmaken en weten waarom schoonmaakwerk belangrijk is. Met aandacht voor de toekomst van onze mensen en voor die van jou.

Meer weten

Toekomstbestendig

EEN DUURZAAM BESTAANSRECHT

We investeren in zien wat er op ons afkomt. Daarom hoeven we niet bang te zijn. Sterker nog, we omarmen die verandering en bieden jou duurzame oplossingen. Continu creëren we mogelijkheden die bijdragen aan dat wat mens en maatschappij nu of later nodig heeft.

Meer weten
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan gebouwen anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

  • Real-time dashboard met stuurinformatie
  • Beschermde data en privacygegevens
  • Duidelijke planning

Uiteindelijk zorgt Smart Hygiene ervoor dat schoonmakers de juiste kant op lopen. Omdat de data ons de weg wijst. Met als resultaat: een betere beleving van schoon en minder fysiek belastend schoonmaakwerk.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
De impact van Hago Next bij Eneco Schiedam
De zichtbaarheid van schoon
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland