Schoonmaak in het Onderwijs

Mensen presteren beter in een schone en frisse leeromgeving. Veel zwerfafval, volle prullenbakken of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende problemen in schoolgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we schoonmaak binnen scholen aantrekkelijk en efficiënt. Met de focus op beleving, de ruimte voor nieuwe ideeën en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Hagonext 33
Dienstverlening
Schoolschoonmaak
Servicegerichte schoolschoonmaak

We creëren een totaalbeleving, door ons tussen de drukte door te bewegen. Participatie, motivatie en resultaat dragen bij aan een fijne plek, zodat mensen zich veilig en welkom voelen in hun leeromgeving.

Schone leeromgevingen

Alle touch points op en rondom je leeromgeving pakken we aan. Van je klaslokalen en kantine tot en met je vergaderruimtes en toiletten. Want we begrijpen het belang van schoon in het onderwijs.

Hygiënisch sanitair

Hygiënische toiletten, fris ruikende ruimtes en gevulde dispensers. Onze schoonmakers verzorgen je sanitaire ruimtes voor een optimaal gebruik, ook tijdens drukke pauzes.

Onderwijsparticipatie

Hago Next is veel bezig met onderwijsparticipatie. Zo proberen we zwerfafval te voorkomen, houden we samen gangen schoon en doen we aan nudging, oftewel: gedragsbeïnvloeding.

Hago Next kijkt verder

Bekwaam, beleefd, krachtdadig. Dát zijn onze schoonmakers. Echte vakmensen die je docenten en studenten vriendelijk begroeten en bezoekers de weg wijzen. Die calamiteiten voorkomen en/of oplossen nog voordat je ze opmerkt. En die uit natuurlijke interesse de verbinding zoeken met hun facilitaire collega’s. Omdat ze deel uitmaken van de organisatie waar ze werken en verder kijken dan de grenzen van het schoonmaakvak.

Hagonext 21
Whitepaper
Slimmer schoonmaken in het onderwijs

Als onderwijsinstelling wil je een inspirerende en levendige werk- en leeromgeving creëren waar leerlingen, studenten en docenten het beste uit zichzelf kunnen halen. Een plek waar groei en ontwikkeling tot stand  komt.

Het onderwijsgebouw speelt daarbij een grote rol. Hoe leerlingen/studenten en docenten het gebouw beleven, heeft grote invloed op hun prestaties. Schoonmaak en hygiëne zijn daar een onderdeel van. En dat gaat veel verder dan ‘technisch schoon’. Waar functionele beleving ophoudt, begint de emotionele beleving.

Download de whitepaper Of bekijk de webinar
Mockup Whitepaper 1
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor scholen en universiteiten

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
BLOG
Specialistenteam Hago
Partnerschap, Kwaliteit, Cleanroomreiniging

Het specialistenteam van Hago

Het specialistenteam van Hago bestaat uit 5 gemotiveerde en ervaren specialisten. De werkzaamheden zijn divers, van schoonmaak en onderhoud van vloeren tot cleanroomoplevering.
Het specialistenteam van Hago
Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen
Onderwijs, Partnerschap, Duurzaam, Mens

De vier tips voor een succesvolle samenwerking

Communicatie is cruciaal in een samenwerking. Maar wat maakt communicatie ‘goed’ ? En hoe kun je de samenwerking en communicatie verbeteren? Dat hebben we gevraagd aan 53 facilitair managers in het onderwijs.
De vier tips voor een succesvolle samenwerking
Mohammed Ashad 04 A27A3611
Mens, Maatschappij

Hulp bij privéproblemen

Iedereen heeft wel eens een moment waarop het wat minder goed gaat. . Hoe groot of klein een probleem ook lijkt, medewerkers van Hago staan er niet alleen voor.
Hulp bij privéproblemen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland