Schoonmaak kantoren

Mensen presteren beter in een schone en frisse werkomgeving. Stoffige vergaderruimtes, vieze vloeren of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende situaties in kantoorgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we kantoorschoonmaak doelgericht en efficiënt. Met de aandacht voor beleving, de focus op kwaliteit en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Hagonext 35
Dienstverlening
Kantoorschoonmaak
Servicegerichte kantoorschoonmaak

We creëren een totaalbeleving, door meer te zijn dan alleen schoonmakers. Interactie, service en resultaat dragen bij aan een fijne plek, zodat jij je veilig en welkom voelt in je werkomgeving.

Schone (flex)werkplekken

Alle touch points op en rondom je werkomgeving pakken we aan. Van je bureau en stoel tot en met je vergaderruimte en toilet. Want we begrijpen het belang van schoon bij (flex)werkplekken.

Hygiënisch sanitair

Een hygiënisch toilet, fris ruikende ruimte en gevulde dispensers. Met Hago Next heb je een volledig ingerichte sanitaire ruimte, ook tijdens piekuren.

Specialistische schoonmaak

Samen met onze zusterbedrijven bieden we een complete oplossing voor al je schoonmaak issues. Denk aan glasbewassing, vloeronderhoud en interieurverzorging.

Hago Next kijkt verder

Bekwaam, beleefd, daadkrachtig. Dát zijn onze schoonmakers. Echte vakmensen die je medewerkers vriendelijk begroeten en gasten de weg wijzen. Die calamiteiten voorkomen en/of oplossen nog voordat je ze opmerkt. En die uit natuurlijke interesse de verbinding zoeken met hun facilitaire collega’s. Omdat ze deel uitmaken van de organisatie waar ze werken en verder kijken dan de grenzen van het schoonmaakvak.

Hagonext 24
Whitepaper
Smart Hygiene: Antwoorden op de uitdagingen van morgen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakconcept dat daadwerkelijk bijdraagt aan je bedrijfsresultaat? Dat past bij de normen en waarden van jouw bedrijf en de wens om zowel een goed werk- als opdrachtgever te zijn? Schoonmaak van het hoogste niveau, met oog voor beleving en gastvrijheid? En sta je open voor verandering? Dan is dit document interessant voor jou.

Download de whitepaper
Smart Hygiene Antwoorden Op De Uitdagingen Van Morgen
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfs-verzamelgebouwen

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
BLOG
Specialistenteam Hago
Partnerschap, Kwaliteit, Cleanroomreiniging

Het specialistenteam van Hago

Het specialistenteam van Hago bestaat uit 5 gemotiveerde en ervaren specialisten. De werkzaamheden zijn divers, van schoonmaak en onderhoud van vloeren tot cleanroomoplevering.
Het specialistenteam van Hago
Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen
Onderwijs, Partnerschap, Duurzaam, Mens

De vier tips voor een succesvolle samenwerking

Communicatie is cruciaal in een samenwerking. Maar wat maakt communicatie ‘goed’ ? En hoe kun je de samenwerking en communicatie verbeteren? Dat hebben we gevraagd aan 53 facilitair managers in het onderwijs.
De vier tips voor een succesvolle samenwerking
Mohammed Ashad 04 A27A3611
Mens, Maatschappij

Hulp bij privéproblemen

Iedereen heeft wel eens een moment waarop het wat minder goed gaat. . Hoe groot of klein een probleem ook lijkt, medewerkers van Hago staan er niet alleen voor.
Hulp bij privéproblemen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland