Schoonmaak kantoren

Mensen presteren beter in een schone en frisse werkomgeving. Stoffige vergaderruimtes, vieze vloeren of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende situaties in kantoorgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we kantoorschoonmaak doelgericht en efficiënt. Met de aandacht voor beleving, de focus op kwaliteit en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Hagonext 35
Dienstverlening
Kantoorschoonmaak
Servicegerichte kantoorschoonmaak

We creëren een totaalbeleving, door meer te zijn dan alleen schoonmakers. Interactie, service en resultaat dragen bij aan een fijne plek, zodat jij je veilig en welkom voelt in je werkomgeving.

Schone (flex)werkplekken

Alle touch points op en rondom je werkomgeving pakken we aan. Van je bureau en stoel tot en met je vergaderruimte en toilet. Want we begrijpen het belang van schoon bij (flex)werkplekken.

Hygiënisch sanitair

Een hygiënisch toilet, fris ruikende ruimte en gevulde dispensers. Met Hago Next heb je een volledig ingerichte sanitaire ruimte, ook tijdens piekuren.

Specialistische schoonmaak

Samen met onze zusterbedrijven bieden we een complete oplossing voor al je schoonmaak issues. Denk aan glasbewassing, vloeronderhoud en interieurverzorging.

Hago Next kijkt verder

Bekwaam, beleefd, daadkrachtig. Dát zijn onze schoonmakers. Echte vakmensen die je medewerkers vriendelijk begroeten en gasten de weg wijzen. Die calamiteiten voorkomen en/of oplossen nog voordat je ze opmerkt. En die uit natuurlijke interesse de verbinding zoeken met hun facilitaire collega’s. Omdat ze deel uitmaken van de organisatie waar ze werken en verder kijken dan de grenzen van het schoonmaakvak.

Hagonext 24
Whitepaper
Smart Hygiene: Antwoorden op de uitdagingen van morgen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakconcept dat daadwerkelijk bijdraagt aan je bedrijfsresultaat? Dat past bij de normen en waarden van jouw bedrijf en de wens om zowel een goed werk- als opdrachtgever te zijn? Schoonmaak van het hoogste niveau, met oog voor beleving en gastvrijheid? En sta je open voor verandering? Dan is dit document interessant voor jou.

Download de whitepaper
Hago Next Smart Hygiene Antwoorden Op De Uitdagingen Van Morgen1024 1
Contact met Anne
Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfs-verzamelgebouwen

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Stuur een bericht met je vraag en Anne Storimans vindt de juiste persoon voor de antwoorden voor je. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Anne storimans
BLOG
20210514 Songfestival Hago
events, Recreatie, Hospitality

Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy: ook qua schoonmaak Champions League niveau

Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy: ook qua schoonmaak Champions League niveau
Blog Hago Next Onderwijs
Hago Next, Onderwijs

De toekomst van slimme data en sensortechnologie in het onderwijs

De toekomst van slimme data en sensortechnologie in het onderwijs
Banner Blog Gastbeleving
Events, Recreatie, Hospitality

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel

Gastbeleving in breder perspectief: onderdeel zijn van het geheel
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland