Wij zijn de innovators van Hago Next

Hago Next is het voorbeeld dat doet volgen. Het schoonmaakbedrijf dat altijd vooroploopt en de lat in schoonmaak continu hoger legt. Door te veranderen om te verbeteren. Door slimme oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Op een manier zodat we zichtbaar bijdragen aan jouw resultaat, met dat wat je nu of in de toekomst nodig hebt.

Hago Next

Onze visie op schoonmaken heeft een missie

Voor onze opdrachtgevers

Trends en innovaties vertalen we door naar je schoonmaak behoeften. Zo bieden we een concreet antwoord op je grootste facilitaire uitdagingen. We durven te veranderen, omdat we voortdurend experimenteren. Zodra we een mogelijke oplossing signaleren, gaan we ermee aan de slag. En zoeken we naar bewijslast. Om je te overtuigen om duurzaam met ons mee te veranderen. En zo de weg in te slaan van vernieuwing en verbetering.

Hagonext 25

Voor onze medewerkers

Respect en waardering voor onze schoonmakers. Daar steken we onze nek voor uit. We geven ze de ruimte om hun werk naar eigen inzicht in te vullen. En zo elke dag opnieuw plezier uit hun werk te halen. We willen het beste voor onze mensen. En voor die van jou. Daarom zetten we ons in voor een prominentere positie van schoonmaak in de facilitaire keten. Zo bewegen we ons continu vooruit.

Hago Next voor jou
 • Samen werken aan duurzame verandering
  Zodat we gezamenlijk een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij.
 • Bijzondere meerwaarde voor opdrachtgevers
  Betrokken hygiëne- en belevingsexperts van betekenis die bijdragen aan bedrijfsresultaat.
 • Datagedreven & belevingsgerichte aanpak
  De juiste mensen op de juiste plek en het juiste moment voor de hoogste efficiency.
 • Heldere afspraken zonder verrassingen
  Duidelijke, open en transparante werkwijze waarin beloftes worden nagekomen.
 • Aandacht voor gezonde & vitale medewerkers
  Oprechte waardering met oog voor wat werknemers kunnen en willen.

Vebego-familie

Hago is onderdeel van Vebego, een internationaal miljoenenbedrijf. Met ruim 34.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Maar de familiewaarde, professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar en voor de klant blijven behouden. Want Vebego is én blijft een familiebedrijf. Een serviceorganisatie van én voor mensen.

Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland