Over Hago Next

Hago Next. De naam zegt het al: wij zijn de volgende stap. Voor organisaties die altijd bezig zijn met de vraag hoe schoonmaak slimmer, beter en gewoon ook een beetje leuker kan. Ons uitgangspunt: durven te veranderen. We brengen nieuwe ideeën en manieren om dingen anders te doen. En we denken graag out-of-the-box. Omdat we zo het verschil kunnen maken. Nu én later.

Hago Next

Onze visie op schoonmaken heeft een missie

Voor onze opdrachtgevers

Trends en innovaties vertalen we door naar je schoonmaak behoeften. Zo bieden we een concreet antwoord op je grootste facilitaire uitdagingen. We durven te veranderen, omdat we voortdurend experimenteren. Zodra we een mogelijke oplossing signaleren, gaan we ermee aan de slag. En zoeken we naar bewijslast. Om je te overtuigen om duurzaam met ons mee te veranderen. En zo de weg in te slaan van vernieuwing en verbetering.

Hagonext 25

Voor onze medewerkers

Respect en waardering voor onze schoonmakers. Daar steken we onze nek voor uit. We geven ze de ruimte om hun werk naar eigen inzicht in te vullen. En zo elke dag opnieuw plezier uit hun werk te halen. We willen het beste voor onze mensen. En voor die van jou. Daarom zetten we ons in voor een prominentere positie van schoonmaak in de facilitaire keten. Zo bewegen we ons continu vooruit.

Hago Next voor jou
 • De volgende stap
  Samen durven we te veranderen om steeds beter te worden.
 • Slimme oplossingen
  Innovaties zetten we in om een uitdaging of probleem op te lossen.
 • Vooruitstrevende aanpak
  We zijn alert op nieuwe kansen en uitdagingen om ons werk beter te doen.
 • Juiste team
  We werken met goed opgeleide mensen die weten dat hun werk ertoe doet.
 • Duurzame verandering
  Zodat we samen een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij.
 • Klaar voor de toekomst
  We voorzien in dat wat mensen nodig hebben voor een gelukkig, gezond en vitaal leven.
Tijdlijn
Het ontstaan van Hago Next

Omdat het tijd was voor een volgende stap.

Bekijk de tijdlijn
Foto Staking

Vebego-familie

Hago is onderdeel van Vebego, een internationaal miljoenenbedrijf. Met ruim 34.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Maar de familiewaarde, professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar en voor de klant blijven behouden. Want Vebego is én blijft een familiebedrijf. Een serviceorganisatie van én voor mensen.

Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland