Hygiëne in schoonmaak

Dag in, dag uit werken duizenden Hago-medewerkers aan hygiëne binnen de schoonmaak. Voor hen betekent hygiëne: het creëren van een schone en veilige (werk)omgeving. Het vernieuwen en verbeteren in en van deze markt vinden we noodzakelijk om het belang van schoon te blijven onderstrepen. De nieuwste technologie, die we Smart Hygiene noemen, ondersteunt ons daarbij.

Hagonext 26

Hago Next als jouw hygiëne- en belevingsexpert

Dat we hygiëne- en belevingsexperts zijn komt niet zomaar uit de lucht vallen. We lopen al jaren voorop in de hygiënemarkt. Met data- en sensortechnologie maken we schoonmaak duurzaam, betekenisvol en winstgevend. En zorgen we voor zowel een hoge technische als hoge belevingskwaliteit.

Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland