Duurzame Inzetbaarheid

Schoonmaken is een fysiek zwaar beroep. Hago Next zet denkkracht en innovatief vermogen ook in om duurzame inzetbaarheid van schoonmakers te borgen. Met sensoring en data ondersteunen we onze mensen. We ontwikkelen ook opleidingen die ze helpen tijdens hun werk goed met hun lijf om te gaan. Om verzuim te voorkomen en te helpen zorgen dat mensen ook tijdens hun pensioen nog fit en vitaal zijn. Wil je je laten inspireren?

Hagonext 6

Kennis over ergonomie borgen

Ergocoaches en -begeleiders. Hago Next laat medewerkers elkaar trainen in ergonomisch verantwoord werken. Zo verankeren we kennis op de werkvloer. De opleidingen, met een e-learning als onderlegger, hebben we ontworpen met Buro voor Fysieke Arbeid.

Bekijk de demo
Smart Hygiene

Schoonmaker centraal in hygiënisch proces

Hago Next lanceerde Smart Hygiene, slimmer schoonmaken op basis van sensoren en data. Een innovatie die schoonmakers niet aan de zijlijn zet, maar juist kansen geeft in het hygiëneproces. Tijdens een webinar bespraken experts de voordelen van Smart Hygiene voor de mens. Hier zie je alles terug.

Beeld Webinar Zndr Tekst
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
download
TNO maakt business case van Hago Next

Hago Next stelt zichzelf als doel om de schoonmaakbranche steeds naar een hoger plan te tillen. Omdat schoonmaken altijd mensenwerk blijft, staan onze technische innovaties, Smart Hygiene, bijvoorbeeld, altijd in dienst van de mens. Alles om te zorgen dat schoonmaakmedewerkers de tools hebben om jouw organisatie te laten shinen. Een belangrijk deel van onze inspanning draait om de vitaliteit en gezondheid van onze mensen.

Bekijk de casus
Hagonext 4
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland