Duurzaam in schoonmaak

Dag in, dag uit werken duizenden Hago-medewerkers aan duurzame schoonmaak. Voor hen betekent duurzaamheid: een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij. Waarbij ons facilitaire oog is gericht op zowel het heden als de toekomst. En vanuit krachtig partnership en goed werkgeverschap wordt ingespeeld op wat er écht toe doet. De nieuwste technologie, die wij Smart Hygiene noemen, ondersteunt ons daarbij.

Hagonext 29

Hago Next als jouw duurzame dienstverlener

In onze duurzaamheidsambitie denken we met je mee over een maximaal duurzame dienstverlening op de lange termijn. Als werkgever hebben we ook een maatschappelijke opgave. We willen van betekenis zijn. Voor jouw gebouw, de omgeving en onze wereld. We zetten in op wat er dagelijks bij je speelt. Door te onderzoeken waar je focus ligt, zodat we (nog) nauwer kunnen samenwerken en van toegevoegde waarde zijn op financieel/economisch, ecologisch en sociaal gebied.

Duurzaam
Duurzame Inzetbaarheid

Schoonmaken is een fysiek zwaar beroep. Hago Next zet denkkracht en innovatief vermogen ook in om duurzame inzetbaarheid van schoonmakers te borgen. Met sensoring en data ondersteunen we onze mensen. We ontwikkelen ook opleidingen die ze helpen tijdens hun werk goed met hun lijf om te gaan. Om verzuim te voorkomen en te helpen zorgen dat mensen ook tijdens hun pensioen nog fit en vitaal zijn. Wil je je laten inspireren?

Meer weten
Hagonext 27
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland