Een andere aanpak van schoonmaak

Diverse ontwikkelingen vragen om een andere aanpak van schoonmaak. Nieuwe trends geven inzichten om schoonmaak bij te laten dragen aan beleving en resultaat. Van de inzet van big data tot robotisering en van dienstverlening on demand tot OneFM. Hago Next stapt in op die trends en vertaalt ze naar de schoonmaakbranche.

Hagonext 43

Hygiëne

HET BELANG VAN SCHOON

Een schone en veilige omgeving creëren, dat doen we al jaren. Maar nu leggen we er extra nadruk op, door het belang van schoon te blijven onderstrepen.

Meer weten

Duurzaam

EEN STEM VAN BETEKENIS

Hago Next kijkt op een andere manier naar schoonmaak. Omdat wij inzetten op wat er écht toe doet: een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij.

Meer weten

Innovatie

EEN NIEUWE NORM IN SCHOONMAAK

Het kan anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. We vernieuwen en verbeteren, steeds weer opnieuw.

Meer weten
Hago Next

Datagedreven schoonmaak

De komende jaren gaan kantoren anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

Met datagedreven schoonmaak zijn wij in staat om ons te richten op jouw huidige én toekomstige facilitaire behoeften.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32

De impact van Hago Next bij Eneco Schiedam

De zichtbaarheid van schoon
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland