Hago Next

Durf te veranderen

Durven veranderen lukt het beste als je samenwerkt. Bij Hago Next zien we uitdagingen als kansen voor innovatie. En het is deze mentaliteit, naast onze vooruitstrevende benadering van schoonmaak, die ons tot echte innovators in de schoonmaakbranche maakt.

We laten ons niet tegenhouden door gewoontes en routines. Die doorbreken we. Omdat we continu willen verbeteren. Onszelf altijd afvragen: waarom doen we het zo? Kan ons werk niet slimmer? Voor opdrachtgevers en voor schoonmaakmedewerkers. Dát is Hago Next!

Hagonext 5
Een andere visie op schoonmaak

Nieuwe trends geven inzichten om schoonmaak bij te laten dragen aan beleving en resultaat. Van de inzet van big data tot ergonomisch verantwoord werken en van dienstverlening on demand tot betekenisvoller schoonmaakwerk. Hago Next stapt in op die trends en vertaalt ze naar de schoonmaakbranche.

Meer over onze visie
Samen halen we meer uit schoonmaak
Slim

INNOVATIES MET IMPACT

Slimmer schoonmaken, daar draait het om. Met bestaande of nieuwe oplossingen die zich richten op jouw dagelijkse uitdagingen. Innovaties waarmee we het verschil maken, omdat ze ook echt een uitkomst zijn voor jouw probleem. Dan zijn we slim bezig.

Meer weten
Betekenisvol

WERK VAN BETEKENIS

Betekenisvol werk is van belang. Voor iedereen. Dat begint bij vitaal, verantwoord en veilig kunnen schoonmaken en weten waarom schoonmaakwerk belangrijk is. Met aandacht voor de toekomst van onze mensen en voor die van jou.

Meer weten
Toekomstbestendig

EEN DUURZAAM BESTAANSRECHT

We investeren in zien wat er op ons afkomt. Daarom hoeven we niet bang te zijn. Sterker nog, we omarmen die verandering en bieden jou duurzame oplossingen. Continu creëren we mogelijkheden die bijdragen aan dat wat mens en maatschappij nu of later nodig heeft.

Meer weten
Hago Next

Smart Hygiene

De komende jaren gaan gebouwen anders ingericht worden. Standaard werkplekken verdwijnen, creatieve hubs ontstaan. Het zal meer gaan om ontmoeten, samenwerken en socializen. Hago beweegt met je mee. Hoe? Door meer bezig te zijn met wat schoongemaakt moet worden en wat niet. Kortom, slimmer schoonmaken.

  • Real-time dashboard met stuurinformatie
  • Beschermde data en privacygegevens
  • Duidelijke planning

Uiteindelijk zorgt Smart Hygiene ervoor dat schoonmakers de juiste kant op lopen. Omdat de data ons de weg wijst. Met als resultaat: een betere beleving van schoon en minder fysiek belastend schoonmaakwerk.

Ontdek Smart Hygiene
Hagonext WP Nr 32
Hago Next
Duurzame inzetbaarheid

Schoonmaken is een fysiek zwaar beroep. Hago Next zet denkkracht en innovatief vermogen ook in om duurzame inzetbaarheid van schoonmakers te borgen. Met sensoring en data ondersteunen we onze mensen. We ontwikkelen ook opleidingen die ze helpen tijdens hun werk goed met hun lijf om te gaan. Om verzuim te voorkomen en te helpen zorgen dat mensen ook tijdens hun pensioen nog fit en vitaal zijn. Wil je je laten inspireren?

Meer informatie
Hagonext 15
Onze aanpak
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Betrokken Aanpak Betrokken Widget
Planmatig Aanpak Planmatig Widget
Partnerschap Aanpak Partnerschap Widget Partnerschap
Contact
Samenwerken met Hago Next?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Harm van Vlijmen - contact
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland