Hago: het schoonmaakbedrijf in Rotterdam

We zijn jouw professionele schoonmaakbedrijf in Rotterdam, met een lange historie van ervaring. Met onze flexibele facilitaire diensten kunnen wij aan al je wensen voldoen. Ongeacht de grootte van het pand, of het niveau van de schoonmaaktaken, de schoonmakers van Hago zijn er voor je.

Werken Bij Hago Triple T

Slimmer schoonmaken

Hago doet er alles aan om je de best mogelijke schoonmaakservice te bieden. We meten, analyseren en verbeteren. En leren veel dankzij slimme technologie. Zo zijn we bijvoorbeeld met sensoring in staat om nog efficiënter te werken, omdat we precies zien waar ons werk ligt. We besparen tijd, waardoor de medewerker overige taken op kan pakken. Kwaliteit is niet alleen weten wat je moet doen, maar zien waar je naartoe moet werken. De klant verrassen met nét dat stapje extra.

Hago maakt meer schoon
Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam leveren wij schoonmaakdiensten voor kantoren, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer sectoren. Onze schoonmaakteams bestaan uit echte vakspecialisten die zich inzetten om jouw omgeving schoon en veilig te maken. Vaak is schoonmaak tijdrovend en eentonig werk. Daarom zoeken we naar variatie in taken, slimme innovaties en geven we schoonmakers meer verantwoording. Zo bieden we betekenisvol werk en houden we schoonmaak voor iedereen leuk.

Hagonext 30

Schoonmaakbedrijf Rotterdam met drive

Hago zit al meer dan 78 jaar in het schoonmaakvak en heeft mensen in dienst met enorm veel kennis en ervaring. Dit betekent dat al onze medewerkers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn om hun werk naar behoren te doen, hoe groot of ingewikkeld de taak ook is. Bij Hago krijg je alle voordelen van een schoonmaakbedrijf in Rotterdam van kwaliteit. Een stabiele operatie biedt ruimte om samen te ontwikkelen. We kunnen meer en willen meer doen. En we houden nooit op met verbeteren.

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst