Hago is jouw schoonmaakbedrijf in Heerlen

Hago is een schoonmaakbedrijf in Heerlen, regio Limburg. We hebben een breed scala aan schoonmaakoplossingen voor elke behoefte, van fulltime schoonmaak voor kantoren en scholen tot recreatie- en evenementenlocaties. Onze gekwalificeerde medewerkers bieden je hoogwaardige service, zonder poespas of verborgen kosten.

Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen

Professionele schoonmaakservice

Bij Hago profiteer je van de voordelen van een professionele schoonmaakservice op maat. We beschikken over de juiste mensen en middelen om diverse ruimtes in een pand schoon te maken. Werken met kwaliteitsproducten is belangrijk om je werkplek gezond te houden. En we zijn niet alleen snel, maar ook zeer grondig in onze schoonmaak. Bovendien hebben we ons gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten gebouwen. Kantoor- of schoolgebouw: Je zult niet teleurgesteld worden!

Schoon, veilig en gezond
We maken niet alleen schoon. We pakken ook overige facilitaire taken op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Al onze schoonmakers zijn goed opgeleid en ervaren. Bovendien zijn ze uitgerust met de juiste tools. Als ervaren schoonmaakbedrijf in Heerlen kun je erop vertrouwen dat wij je bedrijfspand schoon, veilig en gezond houden. We hebben door het hele land schoonmakers in onze vloot, dus we zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. En met onze flexibele planning kun je Hago altijd inzetten!

Hago - Recreatie - Schoonmaak - spray op doekje

Schoonmaakbedrijf Heerlen

Hago levert schoonmaakoplossingen en specialistische reiniging om aan al je behoeften te voldoen. Van kantoorschoonmaak tot sanitaire reiniging, hygiƫne in de zorg, industrie en meer. We investeren in duurzaam partnerschap, waarbij we onze mensen samen laten ontwikkelen en groeien. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Heerlen pakken we alle facilitaire zaken voor je op, van het buitenzetten van het vuil tot het specialistisch reinigen van vloeren. Kortom, we kunnen elke klus klaren.

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
Contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst