Hago, professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen

Hago is een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen, de meest noordelijke provincie van Nederland. Bij ons draait alles om een schone en veilige omgeving. Ben je op zoek naar professionele schoonmaakdiensten? Hago kan het allemaal voor je regelen. Van reguliere schoonmaak tot facility management en zelfs specialistische reiniging.

Werken Bij Hago Triple T

Schoonmaak van kwaliteit

Hago biedt verschillende schoonmaakoplossingen voor allerlei soorten omgevingen. Of je nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Groningen voor een zorginstelling of kantoorgebouw, onze ervaren medewerkers leveren kwaliteit om aan iedere wens te voldoen. Je krijgt een vast team dat is opgeleid voor elk type taak. Zo kunnen we flexibel zijn in onze aanpak, tijdig bijsturen en continu verbeteren. Bij Hago profiteer je van de voordelen van een professionele schoonmaakservice.

Meer dan schoonmaak

We hebben een landelijk dekkend netwerk van vakkundige, betrouwbare schoonmakers. Van kantoren en scholen tot treinen en evenementen. Onze mensen staan er met trots. Dat maakt ons meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Groningen. Wij zijn jouw rechterhand voor alles wat met schoonmaken te maken heeft. De schoonmakers van Hago zijn ervaren professionals met uitgebreide kennis van alle schoonmaakdiensten op jouw locatie. Dag in, dag uit kun je op ons rekenen.

Hago - Recreatie - Schoonmaak - spray op doekje

Schoonmaakbedrijf Groningen voor elke behoefte 

Laat ons jouw betrokken partner zijn in schoonmaak. Hago biedt op maat gemaakte oplossingen die we afstemmen op de behoeften van onze opdrachtgevers met hun gewenste budget en tijdsbestek in gedachten. Dus of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of reguliere facilitaire diensten, wij voorzien in al jouw wensen!

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Klantverhaal
Theater de Molenberg & Hago Regionale partners voor nu én later

Hago biedt schoonmaakdiensten op maat in heel Nederland. Ook in de meest noordelijke provincie: Groningen. Van kantoorpand en onderwijslocatie tot hotel en theater. Iedere opdrachtgever heeft andere behoeften. Bij Theater de Molenberg draait het om de beleving. Theaterzalen die spic en span zijn waar gasten kunnen genieten van de show. 

Verder lezen
20220125 Theater De Molenberg 3

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst