Hago, jouw schoonmaakbedrijf in Eindhoven

We zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven, regio Brabant. Op het gebied van facilitair kunnen we alles voor je verzorgen. En dat doen we graag. De schoonmakers van Hago gaan elke dag met plezier aan het werk om jouw kantoorpand, schoolgebouw of zorginstelling schoon en veilig te maken.

Schoonmaak Onderwijs Kantine Vloeren

Schoonmaak van kwaliteit

Hago biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten voor verschillende soorten omgevingen. Of je nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor een hotel of een ziekenhuis, onze ervaren medewerkers leveren kwaliteit om aan iedere wens te voldoen. Deze flexibele aanpak maakt ons de juiste partner, ongeacht de omvang van de opdracht. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat we er kunnen zijn wanneer je ons het meest nodig hebt.

Mens en machine in verhouding
Wie wil niet in een frisse, gezonde omgeving werken? Met Hago ben je zeker van een vooruitstrevende schoonmaakservice. Dat betekent een ideale balans tussen mens en machine. Wij analyseren, meten en optimaliseren met behulp van slimme technologie. En we investeren in goede opleidingen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om elke situatie aan te kunnen. Zo combineren we het beste van beide werelden.

Kantoorschoonmaak Pantry Afval

Schoonmaakbedrijf Eindhoven met service

Hago heeft een scala aan facilitaire diensten om aan je wensen te voldoen, van kantoorschoonmaak tot industriƫle reiniging, hygiƫne in de zorg en meer. We zijn jouw persoonlijk schoonmaakbedrijf in Eindhoven, altijd inzetbaar om te helpen bij problemen die zich kunnen voordoen. Daarnaast leveren we extra services, soms uitgevoerd door externe partners, die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. We vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar eigen kracht staat. Alleen zo kunnen we verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst