Hago, jouw schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Hago is een gevestigd schoonmaakbedrijf in Den Bosch dat gespecialiseerde, on-demand schoonmaakdiensten levert aan uiteenlopende opdrachtgevers in Brabant. Van fabriekshallen, zorginstellingen en luchthavens tot treinen, kantoorgebouwen en universiteiten: bij Hago ben je in goede handen.

Werken Bij Hago Triple T

Schoonmaak met toewijding

Als professioneel schoonmaakbedrijf in Den Bosch bieden wij brede facilitaire diensten om aan al jouw behoeften te voldoen. We hebben onze expertise in de loop van de tijd ontwikkeld door hotels, winkels, evenementen, theaters en vele andere plaatsen schoon te maken. Ons doel? Het leveren van een hoogwaardige dienstverlening met maatschappelijke verantwoordelijkheid. In de ochtend, avond of overdag: onze mensen zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice. Elke keer weer!

Eenvoudig schoonmaken met Hago
Of het nu gaat om kantoorschoonmaak, industriƫle reiniging of een uitgebreide dieptereiniging, onze schoonmakers zorgen dat jouw bedrijfspand brandschoon is. We bieden ook een scala aan aanvullende diensten, zoals meubel- en tapijtreiniging. Op die manier willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij Hago profiteer je van de voordelen van een professionele schoonmaakservice. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om diverse ruimtes in een pand snel en efficiƫnt schoon te maken.

Hago - Recreatie - Schoonmaak - spray op doekje

Schoonmaakbedrijf Den Bosch met service

Hago zit al meer dan 70 jaar in het schoonmaakvak en heeft mensen in dienst met enorm veel kennis en ervaring. Dit betekent dat al onze medewerkers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn om hun werk naar behoren te doen - hoe groot of ingewikkeld de taak ook is. Bij Hago krijg je alle voordelen van een schoonmaakbedrijf in Den Bosch van kwaliteit. En we houden nooit op met verbeteren.

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst