Hago, professioneel schoonmaakbedrijf in Arnhem

Hago is een schoonmaakbedrijf in Arnhem dat gespecialiseerd is in professionele schoonmaak. We kunnen voor al je behoeften op het gebied van facility management zorgen. Zo creƫren we niet alleen een schone en veilige omgeving, maar ook meer werkplezier en comfort. Daar wordt iedereen toch blij van?

Kantoorschoonmaak Algemeen Afnemen Vive Spray

Schoonmaken met vertrouwen

Samenwerken met Hago betekent partnerschap. We bestaan al meer dan 70 jaar, omdat we doen wat we zeggen te zullen doen. Door onze expertise in schoonmaakdiensten en specialistische reiniging, bieden wij een professionele en complete oplossing voor al jouw wensen. Van kantoren, scholen en ziekenhuizen tot treinen, Schiphol en hotels. We maken op regelmatige basis schoon, op tijdstippen die je schikken. Of op ad hoc basis wanneer dat het meest nodig is. Als schoonmaakbedrijf in Arnhem zetten we ons dagelijks in om iedere omgeving schoon en veilig te maken.

Persoonlijk partner met kennis
Hago is de schoonmaakpartner die je echt bijstaat. Dat is waar we voor staan en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij denken mee en handelen proactief. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Door onze jarenlange ervaring kennen we vrijwel iedere situatie. Daarom is het mogelijk om allerlei soorten panden schoon te maken. We ondersteunen ook bij overige facilitaire diensten, met de nieuwste technieken en de meest gastvrije medewerkers. Zodat jouw pand gezond is voor jouw mensen.

Hago - Recreatie - Schoonmaak - spray op doekje

Schoonmaakbedrijf Arnhem tot je dienst

Hago is een professioneel schoonmaakbedrijf in Arnhem dat met je meedenkt, proactief handelt en een positieve bijdrage levert aan mens en maatschappij. Een echt familiebedrijf dat zich richt op de behoeften van de klant, dat snel schakelt, prestaties neerzet en voorop blijft lopen. Het eindresultaat is altijd schoon, zonder enige moeite voor jou. Alle oppervlakten worden gereinigd, het afval verwijderd en de vloeren netjes behandeld. De schoonmakers van Hago zijn toegewijd en staan op elk moment voor je klaar.

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst