Hago: het schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Hago is een vooruitstrevend schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat weet hoe je mensen een schone en veilige omgeving kunt bieden. We leiden onze medewerkers goed op, denken met de klant mee en nemen zelf initiatief. Klantkennis gecombineerd met vakkennis op het hoogste niveau.

Kantoorschoonmaak Algemeen Stofwisser Smile

Schoonmaak voor iedereen

Hago is niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. We zijn jouw partner voor grootschalige evenementenlocaties, ziekenhuizen, industriële omgevingen en meer. En we zorgen voor alles, van materieel tot personeel. Zo zijn we uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf voor alle opdrachtgevers. Dagelijks zetten we ons in om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Door het leveren van uitstekende service, maar ook door het bieden van betekenisvol werk.

Meer dan schoonmaak
Hago heeft een landelijk dekkend netwerk van vakkundige, betrouwbare schoonmakers. We maken onder andere kantoren, scholen, treinen en Schiphol schoon. Altijd met een glimlach op ons gezicht. Maar we zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Elke organisatie verdient een omgeving waar mensen zich prettig en veilig voelen. Dat betekent dat we niet alleen een goed schoonmaakwerk leveren, maar ook een vriendelijke en behulpzame service. En we willen altijd ons best doen, voor jou en voor jouw mensen.

Kantoorschoonmaak Algemene Ruimtes

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: wij regelen alles

Hago kan, als schoonmaakbedrijf in Amsterdam, alles verzorgen van sanitair tot vloeronderhoud, van kantoorschoonmaak tot tapijtreiniging. We zijn al meer dan 70 jaar succesvol, omdat we investeren in onze mensen en zorgen voor een gezonde omgeving om in te werken. Schoonmaken in diverse situaties is voor ons geen enkel probleem. We hebben een flexibele aanpak en weten onze methodes tijdig aan te passen. Van zuid tot noord en oost tot west: onze schoonmakers in Amsterdam staan voor je klaar!

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Ervaringen
Cygnific en Hago geven schoonmaak samen een gezicht

Van grote gebouwen tot kleine panden, Hago biedt schoonmaakdiensten op maat aan in heel Nederland. Elke locatie is uniek en elke opdrachtgever heeft andere wensen en behoeften. Bij Cygnific bijvoorbeeld staan partnerschap en de persoonlijke, menselijke kant van dienstverlening voorop. De wens om de mens achter de schoonmaakwerkzaamheden zichtbaar te maken ligt voor de hand.  Cygnific en Hago geven schoonmaak hier een eigen plek en gezicht.  

Verder lezen
20220303 Afbeelding Cygnific

Over Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
Waarom kies je voor ons?
  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst
contact
Aan de slag

Zoek je een betrouwbare, ervaren partner om je schoonmaak uit handen te nemen? Neem contact op en we bekijken samen hoe Hago je zo optimaal van dienst kan zijn.

Neem contact op
Contact met Hago - binnendienst