De schoonmakers van Genietend Nederland

Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die voor het eerst een concert bezoekt. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor de miljoenen bezoekers van een concert, evenement of theatervoorstelling.

Events Schoonmaak Backstage Vloer
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Een schone toekomst begint bij Hago

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. Die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

  • Familiebedrijf met een doel
    We gaan voor de ontwikkeling van schoonmakers, hun vitaliteit en volwaardige, betekenisvolle banen.
  • Geen woorden maar daden
    We beloven geen gouden bergen, maar voegen waarde toe door gewoon goed en betrouwbaar te zijn.
  • Duurzame samenwerking
    We geloven in langdurig partnerschap om de huidige maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden.
Evenementen schoonmaak

Bij evenementen schoonmaak draait alles om de ontmoeting tussen de artiest en de bezoeker. Om de ervaring en beleving van begin tot eind. Waar het om gaat, is dat jouw bezoekers zich amuseren. En dat ze hun ervaring achteraf goed beoordelen. Hago helpt je daarbij. Samen werken we aan een positief imago van jouw locatie.

Meer weten
Events Schoonmaak Vloer Taakverbreding
Schoonmaak in hospitality omgevingen

Het verschil in de hospitality branche maak je met een positieve ervaring op aankomstdag. Dan maken grote groepen gasten voor het eerst kennis met hun verblijf. Die indruk moet meteen goed zijn. Is dat niet het geval, dan krijg je klachten. Dat willen we voorkomen. Hotel, bungalow of vakantiepark: we maken alles spic en span. Van fris ruikend sanitair tot een mooi opgemaakt bed. Het gaat om de details.

Meer weten
Hago Kruisheren 17
Recreatie schoonmaak

Dagelijks genieten grote groepen mensen van een gezellig dagje uit. Samen zorgen we ervoor dat zij een blijvende mooie herinnering maken. Die herinnering begint bij een schone en veilige omgeving, waar bezoekers zich thuis en welkom voelen. Van pretpark tot outlet en theater tot museum. Hago is er op al die plekken om positief bij te dragen aan een leuke ervaring.

Meer weten
Recreatie schoonmaak - buiten - kauwgom verwijderen
Contact met Marcel Mannheims
Schoonmaakbedrijf voor Leisure & Events

Ben je benieuwd naar wat Hago kan betekenen voor de beleving van jouw gasten? Voor de ervaring die jij bezoekers wilt geven? Of misschien over de actieve voortrekkersrol die we nemen in de hele keten van facilities? Sales manager Marcel Mannheims vertelt je er graag alles over. 

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Marcel Mannheims
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons in Eindhoven, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en Heerlen. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland