Schoonmaken is een vak

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijks leven. En daar zijn we bij Hago ontzettend trots op. Want schoonmaken is een vak, een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze 5.000 klanten in Nederland. Van het anoniem schoonmaken naar een essentieel en zichtbaar onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klanten van onze klanten. Bouwend op het vakmanschap, de vindingrijkheid en het eigen initiatief van bijna 10.000 gedreven professionals.

Over Hago

De schoonmakers van...

de zorg

Voor 22.000 patiënten van ziekenhuizen, universitair medische centra en klinieken en voor 28.000 zorgcliënten van verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen.

Hago Zorg

consumerend Nederland

Voor de duizenden grote klanten en kleine klantjes van de voedingsmiddelen-, chemische en hightechindustrie zorgen wij door specialistische schoonmaak voor een hygiënische en veilige productieomgeving.

Hago Food & Industry

Schiphol

Voor de 63 miljoen reizigers die jaarlijks vertrekken van en aankomen op Schiphol maken wij de luchthaven schoon.

Hago Airport Services

lerend Nederland

Voor 19.000 leerlingen en studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs zorgen wij voor een schone en frisse leeromgeving.

Hago Onderwijs

werkend Nederland

Voor medewerkers op 175.000 kantoorwerkplekken verzorgen wij een schone en inspirerende werkomgeving.

Hago Kantoren

vooruitstrevend Nederland

Voor de medewerkers van klanten in diverse segmenten ontwikkelen en implementeren wij nieuwe concepten en technieken.

Hago Next

treinend Nederland

Voor de 1.000.000 reizigers die dagelijks gebruikmaken van de 3.000 treinen van NS die in Nederland rondrijden zorgen wij voor een schone en veilige treinreis.

Hago Rail Services

Nieuws

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij een van de Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures